fbpx
Skip to main content
Don Pio i Randu

KAKVA BRE KASANDRA: Gde su i šta rade moćni Randu i surovi Don Pio (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen
Umreste od iščekivanja, zar ne?

Svi se pitaju gde je Kasandra, kako danas izgleda Ljovisna, šta radi Esmeralda. Mi sa "Muškarca" osećamo popriličan bol u ušima pri izgovaranju ovih imena - em su nas terorisale godinama, em su utabale stazu za sve ostale srceparajuće serije sa raznih Istoka, Latinskih Amerika i Indijskog potkontinenta. A bile su i vanredno dosadne!

No, muška muka je pregolema - morali smo i ta čuda i sra*a da gledamo ne bismo li udovoljili ženskom rodu. One su umislile da su pobedile zato što su u najboljim terminima "imale čast" da zure u TV i da rone suze krokodilske. Kakva greška! Ni ne sumnjaju da smo mi muški gledali serijale o Džordžinama samo iz jednog razloga - da bi nam dragane revnosno obavljale ispodčaršavske dužnosti. Sve zbog "onih stvari"!

U teškim trenucima iščekivanja "onoga", u gomili nepotrebnih suza, porkea i porfarvora, neki likovi su morali da nam se bar malko svide.

Prvi je Randu, ponositi Čar, gospodar romskoga plemena koje živi i radi u cirkusu. On nam je bio drag jer je bio najbliži da ubije Kasandru kad ju je gađao noževima, i da tako okonča seriju pre poslednje 150. epizode (zar je moralo baš toliko?!). A i bio je simpatično nagao, nikome račun nije polagao, jer tad je bio mlad. Danas ima 52 godine, zove se  - Henri Soto (nije nam jasno što je menjao divno ime Randu)! I nećete poverovati gde je i čime se bavi - glumac je! Šokantno! Misteriozno! eXkluzivno! Priznajte, mi na "Muškarcu" briljiramo u domenu istraživačkog novinarstva iako nam je glava vazda u torbi. I prete nam!

Randu se igra sa magarcem
Foto: Twitter

Drugi naš miljenik je Don Pio Heres iz "Ljovisne", namrgođeni čikica dubokog džepa i mrzovoljne naravi. Njega smo voleli jer je bio retko odvratan lik. Pogotovo jer su svi bili bljutavo dobri! Kako da ga ne voliš u takvoj situaciji? A i malko je podsećao po zlobi na Tana Karidija iz Hobotnice. Istina, ne može Pio ni da mu prismrdi, al' nije bilo boljeg u celoj Latinskoj Americi!

I Don Pio se postideo svog telenovelskog imena. Danas ga zovu Havijer Vidal i u ovo sigurno nećete moći da verujete - i on je još uvek glumac. I pritom je ostario i ima 61 "banku"!

Don Pio
Foto: Twitter

Eto gde su danas i šta rade moćni Randu i surovi Don Pio Herez! Izvinite, žurimo da gledamo "Odbačenu" - možda bude i "hopanja-cupanja" kad se završi...

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
11 Beograd