Skip to main content
Profesorka

KAKVE LEPE I DRAŽESNE NASTAVNICE: A suđeno im je zbog žestokog seksa sa učenicima! (VIDEO + FOTO)

Foto: Youtube printscreen/The Salt Lake Tribune
One su nadrljale zbog pohote.

Nedavno smo pisali o slučaju profesorke Amande Drajer iz Ajove, koja je četiri puta imala seks sa učenikom iz škole u kojoj je radila. Do tog saznanja nadređeni su došli nakon što ju je policija uhvatila u vreloj akciji na zadnjem sedištu automobila, blizu parkinga škole, a u tom trenutku momak je brže bolje pokušao da zakopča pantalone. Dvoje ljubavnika su se u policiji branili kako nisu nisu imali seksualne odnose sve dok učenik nije završio sa nastavom kod profesorke.

Međutim, slučaj Amande Drajer nije usamljen, a prethodnih godina mogli smo svedočiti o više slučajeva u kojima su upravo relativno mlade profesorke zavodile i seksualno zloupotrebljavale svoje učenike.

Dženifer Fičer, profesorka engleskog jezika iz Floride, osuđena je zbog toga što je do januara 2014. seksualno iskorišćavala maloletne učenike. Sa jednim od njih je čak ostala trudna, ali je abortirala, a suze na sudu joj nisu pomogle da se sapsi kazne od 22 godine zatvora.

Profesorka
Foto: Youtube Printscreen/Revolution

Bilo je čak i profesorki koje su se u nedozvoljene odnose sa učenicima stupale u duetu. Profesorke Šeli Dufresne i Rejčel Respes imale su seks sa 16godišnjim učenikom kojem je Šeli predavala. Sve se otkrilo ove godine tako što mladić nije mogao a da ne krije trojku sa nastavnicama, te je sve ispričao drugarima.

Prošle godine, na videlo je isplivala i veza između, tada 15godišnjeg dečaka i duplo starije nastavnice Karoline Barimen, koja je čak i ostal trudna posle seksualnih odnosa sa njim. Dečak je izjavio da je njena ćerka čak počela da ga naziva ocem iako je insistirao da je samo prijatelj njene majke. Karolin je uspela da se izvuče sa dvogodišnjom uslovnom kaznom i 250 sati neplaćenog društveno korisnog rada.

Najzad, 2014. godine, američku javnost potresla je priča o Brijen Altajs, koja je radila kao profesorka engleskog jezika u srednjoj školi Dejvis u Kejsvilu, u američkoj saveznoj državi Juta, ali je dobila otkaz pošto je otkriveno da se upustila u seksualne avanture s dvojicom svojih maloletnih učenika. Jedan od njih imao je 16, a drugi 17 godina, a stariji je na preliminarnom sudskom saslušanju izneo detalje njihovog odnosa.

Mladić, koji je u međuvremenu navršio 18 godina, i čiji identitet nije objavljen, posvedočio je na sudu u Farmingtonu da je od učenika prerastao u Brijeninog ljubavnika. Kada su ga u sudnici upitali kako bi opisao svoju vezu sa Altajs, odgovorio je da mu je ona bila  'učiteljica s beneficijama'. Profesorka Altajs osuđena je na 30 godina zatvora.

Pogledajte OVDE kako je starija voditeljka ošacovala mladog, zgodnog sagovornika.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
33 Beograd