fbpx
Skip to main content
Ana Vintur i Grejs Kodington

Ko je stavio Kim i Kanjea na naslovnicu Vogue magazina?

Foto: Profimedia
Konačno je otkriven 'krivac' koji je bio odgovoran za odabir poznatog para na naslovnici Vogue magazina.

Kada je izašao aprilski broj američkog Vogue-a, veliki deo populacije bio je u šoku. Opšte je poznato da se njegova glavna i odgovorna urednica Ana Vintur ni malo ne simpatiše sa poznatom američkom starletom, što je par puta i javno dokazala. Međutim, kada su se Kim i Kanje pojavili na naslovnici ovog prestižnog časopisa, spekulacije raznih vrsta krenule su da kruže svetom.

Tajna je otkrivena – Grejs Kodington je insistirala da njih dvoje budu na naslovnici.

Ana Vintur i Grejs Kodington
Foto: Profimedia

Grejs ima 73 godine i kreativni je direktor Vogue-a već dosta dugo. Ona i Ana Vintur su imena koja se pominju uvek zajedno kada se radi o bitnim odlukama i kreiranju izdanja magazina. Grejs je u intervjuu otkrila detalje vezane za ovu odluku. Opšte je poznato da ona ne radi sa poznatim ličnostima kada je u pitanju naslovnica, već više voli da radi sa modelima:

 

- Kada radiš sa modelima, garderoba izgleda dosta bolje, jer je pravljena za manekensku konstituciju. Takođe, od modela tokom snimanja uvek možeš da zahtevaš više, dok kod poznatih ličnosti ta opcija često otpada.

Nakon odluke da za naslovnicu tema mora biti venčanje, Ana je imala njih sigurno već na umu pošto je dosta provodila vremena sa Kanjeom u tom periodu.

Ali ono što je zanimljivo jeste da je Ana htela da snjima naslovnicu sa modelima koji liče na Kim Kardašijan i Vesta. Međutim, Grejs je ta koja je celu ideju izgurala do kraja i insistirala na "Kimje" paru:
-Zašto ne bismo slikanje uradili baš sa njima? Ovo je Vogue!

Grejs Kodington smatra da Kim Kardašijan zaslužuje i predstavlja trenutak bitan pažnje u današnjem vremenu. Fascinirana je njom kao i drugim ljudima koje vidi na ulici ili u metrou.
Snimanje je obavljeno u tolikoj tajnosti da ni dizajneri nisu znali za koga je garderoba koju je Grejs odabrala sa Kim i Kanjea.

 - Kada smo sve završili, krajnji rezultat je bio fenomenalan, mada moram priznati da je bilo i onih kojima se ova ideja nije ni malo svidela. Na primer, dobila sam koverat iz Teksasa u kome je naslovna strana magazina bila iscepana na komadiće - dodala je Grejs.

Iza fotoaparata stajala je žena koja je jedan od najboljih fotografa današnjice – Eni Lejbovic.

(Srbija Danas/fashionista.com)

 

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd