Skip to main content
Kondomi

KOJI SU NAJVEĆI?: Šokantne činjenice koje niste znali o KONDOMIMA!

Foto: Profimedia
Nikad kraja novim saznanjima.

Ove stvari sigurno niste znali o najrasprostranjenijem načinu kontracepcije na svetu:

1. Samo pet odsto muškaraca koristi kondome - važno je napomenuti da u mnogim zemljama sveta ljudi nemaju pristup kontracepciji.

2. Postoje četiri različite vrste kondoma - Većina prezervativa je izrađena od lateksa, ali postoje i oni bez, za ljude koji su alergični na taj materijal. Takođe postoje i prezervativi od jagnjeće kože, iako su zapravo izrađeni od jagnjećih creva. Seksi…

3. Na modernom prezervativu možete zahvaliti automobilskim gumama - Proizvodnja automobilskih guma dovela je do izrade prvog gumenog kondoma 1855. godine.

4. Kondomi nisu menjani otkad su izmišljeni - Trojan je 1920-ih godina na tržište pustio prvi kondom napravljen od lateksa. Osim novotarija, kao što je rebrasti kondom, prezervativi se od tad nisu mnogo menjali.

5. Kondomi ne utiču na kvalitet seksa - Ankete su pokazale da parovi koji imaju odnose sa kondomima u seksualnom činu uživaju jednako kao i oni koji ih ne koriste. 

šareni kondomi
Foto: Profimedia

6. Vaši roditelji verovatno ne koriste kondome - Žao nam je zbog slike koju upravo zamišljate, ali parovi stariji od 40 godina ređe koriste prezervative.

7. U 40 odsto slučajeva kondome kupuju žene - Iako kondomi idu na penis, čak 40 odsto žena ih kupuje, što je dobro, jer nikad ne znate kad će vam zatrebati.

8. Samo trećina srednjoškolaca zna kako se koristi prezervativ - Ako želimo da mladi budu odgovorni kada je u pitanju seks, prvo moramo preuzeti odgovornost na sebe i naučiti ih kako se to radi.

9. Najveći kondom nije Magnum - Najveći prezervativ nudi firma "TheyFit". Njihov kondom pristaje, kako sami kažu, penisu "veličine pakovanja Pringlesa".

10. Bil Gejts želi da stvori bolji kondom - On nudi 100.000 dolara ljudima koji su spremni da unaprede ovaj vid kontracepcije.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd