Skip to main content
Grupni seks

Koliko je važan BROJ muškaraca s kojima je žena imala seks? Evo šta kažu Srbi

Foto: Profimedia
Sa koliko si njih spavala pre mene? Rečenica je koju su mnoge žene čule.

Neki muškarci vole da znaju odgovor na ovo pitanje, neke žene se srame da to kažu i tako u krug.

I dok se često govori o ovoj temi, ipak je najbolje direktno pitati muškarce i čuti koliko im je stvarno važan broj muškaraca s kojima je žena spavala pre njih.

Ivan, 27

"Nikada to nisam pitao ni jednu devojku, ali svaka je sama htela da započne tu temu i svaka me je pitala s koliko sam ih bio pre nje. Muškarcima nije važno s koliko je njih žena bila pre njih, jer ne vide problem u tome da žena ima seksualnu prošlost, barem sam ja tog mišljenja".

Marko, 24

"Iskreno, bilo bi mi drago da sam svojoj devojci prvi, ali za mene broj njenih partnera ne radi preveliku razliku. Znam da nije samo mene čekala sve vreme, kao što nisam ni ja nju".

Devojka se smeje
Foto: Profimedia

A kad ste već ovde, pogledajte PORNIĆ nove učesnice "Parova" koja voli SVE u seksu - čak se igra sa urinom - sve to na OVOM linku.

Mladen, 24

"Zavisi od broja. Naravno da je normalno da devojka ima popis muškaraca s kojima je bila pre mene, ali ako je taj popis poprilično dugačak, ne mogu reći da bi mi to bilo drago. E sad, postavlja se pitanje gde je granica između normalnog i dugačkog popisa, a na to pitanje nemam odgovor".

Milan, 24

"Znam da bi sad bilo pametno reći da nije važno, ali ne mogu glumiti da baš nije važno. Kada bih saznao da je moja devojka imala puno muškaraca pre mene, ne bi mi bilo baš prijatno. Nekako bih imao osećaj da je prljava, koliko god to glupo zvučalo".

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Brana's picture

Brana

Najcesce si joj drugi,eventualno treci...

0 | 0

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd