Skip to main content
Seks

Koriste PESAK, KREDU, IZBELJIVAČ: Ovo žene rade sa vaginom radi većeg užitka

Foto: Profimedia
Žene širom sveta praktikuju nešto izuzetno opasno po zdravlje.

"Suvi seks" znači da žene pokušavaju smanjiti vlažnost svoje vagine kako bi seksualni odnos bio zadovoljavajuć za muškarce. To može uzrokovati pukotine, rane i upale materice, a povećava se i šansa za pucanje prezervativa, što dovodi i do širenja zaraza.

Kako bi isušile vagine, žene u matericu stavljaju kredu, pesak, papir ili sunđer neposredno pre seksa, a znaju ih ispirati i deterdžentima, antisepticima, alkoholom i izbeljivačem. Žene iz Jave, Indonezije, znaju čak i "prodimiti" vagine tako što stoje iznad zapaljenog bilja, dok je u drugim delovima Indonezije uobičajeno da se u matericu stavlja štapić nalik cigareti od korena biljke.

Iako je Svetska zdravstvena organizacija svesna ovih problema, većina istraživanja na ovu temu stara su nekoliko desetina godina. Ustaljeno praktikovanje suvog seksa ukazuje na nedostatak obrazovanja žena. Veruje se da ženin ugled zavisi od veličine njene materice. One veruju da ako je žena bila sa partnerom koji ima veći penis, njena vagina će ostati trajno rastegnuta i njeni budući partneri će misliti da je promiskuitetna.

Ovde možete pročitati korisne savete za zdravlje vaše VAGINE! 

Inače, suvi seks se upoređuje sa vaginoplastikom koja se izvodi na Zapadu. Tamo žene imaju obrezivanje genitalija, koje je samo malo naprednije i skuplje, ali je princip isti. 

Lišće
Foto: Profimedia

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd