fbpx
Skip to main content
Patike i kožna jakna

Kožna jakna i patike - dozvoljeno ili ne?

Foto: Facebook
Seksi i buntovan izgled!

Septembar je za modne blogerke i modno osvešćene dame najlepši mesec za modne kombinacije. Konačno je došlo vreme kada možete da kombinujete suknje i čizme, a da ne nosite čarape. Jesenje kiše najviše volimo, jer možemo da prošetamo moderne gumene čizme koje su ove sezone pravi hit. Jesen sa sobom nosi i rok izgled, zato je obavezno da se u vašem ormanu nalazi kožna jakna. Komad garderobe koji je idealan za sve prilike, ali često se pitate da li može da se nosi uz sve?

Patike i kožna jakna
Foto: Facebook

Bez obzira na to kakvog je kroja vaša kožna jakna i kakve nitne i štepove ima na sebi, jednostavno ćete napraviti ogromnu stilsku grešku ukoliko je kombinujete sa sportskim patikama. Patike koje su predviđene za sport ne vole kožu i slične materijale. Isključujemo starke koje su u ovom slučaju pravi pogodak.

Patike i kožna jakna
Foto: Facebook

Ukoliko je vaša obuća patika-cipela, onda je kožna jakna dobar izbor. Takođe se odlično slaže sa popularnim Đuzepe Zanoti patikama na platformu, kao i na udobne Džefri Kembel čizme koje su i ove sezone aktuelne. Najpopularnija je i dalje "Lita" linija cipela, koju možemo naći u plakaru svake trendseterke.

Ne zaboravite da ovakav izgled pristaje više dnevnim izlascima. Savetujemo vam ako su jakna i patike u istoj boji, izaberite torbu, šešir ili ešarpu u drugoj boji kako biste razbili monotoniju i dali lični pečat vašem izgledu.

Vremenska prognoza
Mist
5 Beograd