fbpx
Skip to main content
"Kako sam upoznao vašu majku"

Kraj serije “Kako sam upoznao vašu majku”

Nakon devet sezona, 208 epizoda, bezbroj “Legendary!” uzvika i štosova koji su nam servirali Ted Mozbi i njegovi prijatelji – serija je gotova, bar za publiku u SAD.

Kroz celu poslednju sezonu, autori nam nagoveštavaju ko je čuvena majka. Ipak, devetogodišnja ispovest o njenom upoznavanju završava se brojnim iznenađenjima.

Džejson Sigel, koji u seriji igra Maršala Eriksena, smatra da je moguće da je ovo najbolje finale neke serije, ikada.
Džoš Radnor, nama poznatiji kao Ted Mozbi, rekao je da je ova serija zaista specijalna.
“Radili smo neke stvari drugačije nego u drugim serijama, koristili smo mnogo različitih stilova.”
Kobi Smalders, glumica koja tumači lik Robin Šerbatski, požalila se kako se na poslednjem čitanju scenarija isplakala. Ipak, izjavila je kako je, iako joj je žao što se opraštaju, istovremeno i drago jer su bili devet godina u etru što je danas prava retkost.
Na njene reči nadovezao se i jedan od producenata, Kreg Tomas, koji je rekao kako celoj ekipi fali svega pet sekundi da se kolektivno rasplače.
Sada već legendarni Nil Patrik Haris (Barni Stinson) dobio je i svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu. Ovaj glumac počeo je i sa radom na mjuziklu ''Nothing to Hide''.

 

Serija je nominovana za 72, a osvojila je ukupno 18 nagrada. Tokom godina osvojila je 28 nominacija za Emi, a 2012. osvojila je nagradu za najbolju seriju.

 

Po čemu ćete Vi pamtiti ovu seriju, ko su vaši omiljeni likovi i citati?
Podelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd