fbpx
Skip to main content
Žena leži na muškarcu

KRIJU KAO ZMIJA NOGE: Ove stvari žene NIKADA NE PRIZNAJU!

Foto: Profimedia
Osim ako nisu uhvaćene na delu.

Bele kaži i prećutkivanja su nešto što žene masovno koriste. Nije da ne žele da otkriju istinu, ali je često toliko zamotaju i uviju da ona bude servirana u totalno drugačijem obliku. Ipak, neke stvari će žene prećutati, a možda ne bi trebalo. Ovo je nešto što će retko koja žena priznati svom partneru.

devojka drži prst na usnama
Foto: Profimedia/ilustracija

1. Poziv od bivšeg partnera

Retko koja žena će priznati sadašnjem partneru da je zvao bivši. Pogotovo ako je to uznemirilo, potreslo ili evociralo stare uspomene i nostalgiju. Jasno je zašto se to krije - da ne bi brinuli partnera, izazvali nepotrebnu svađu i da on ne bi razbijao glavu o tome. Ipak, pitanje koje morate da postavite sebi je da li on ima razloga da bude zabrinut. Ruku na srce, ali ako krijete taj poziv, verovatno ima. Pogotovo ako planirate da se vidite sa bivšim i rasčistite repove iz prošlosti. Verovatno smatrate da sadašnji partner to ne bi razumeo, pa vam je lakše da prećutite. Ipak, ako sazna, biće belaja. Uvek je bolje biti iskren, nikada ne znate na koga možete da naletite. "Ovo je mali grad, u njemu sve se zna"...

ČEGA SE VI PLAŠITE: Ova žena svakog dana pobeđuje svoj NAJVEĆI STRAH.

2. Činjenicu da vam uopšte ne nedostaje kad nije tu

Verovatno vas uhvati griža savesti kada vas partner pita da li vam je nedostajao, a vi shvatite da niste ni pomislili na njega ceo dan. Bilo da ste bili previše zauzeti drugim stvarima ili da ste uživali u samoći, sasvim je normalno da vam je potrebno malo prostora samo za sebe. Ipak, zvuči vam okrutno da to kažete partneru, pa verovatno kažete da ste često mislili na njega iako niste. Lepo je što mislite na njegova osećanja, i u ovom slučaju, to je možda i ispravan način. Stavite se u njegovu kožu i to kako biste se vi osećali da ga pitate da li ste mu je nedostajali, a on da odgovori: "Ne". Bele laži u ovom slučaju su sasvim dozvoljene. Sad, ako ste razdvojeni duži vremenski period, a on vam uopšte ne fali, razmislite da li je prava osoba za vas. 

OVDE pogledajte potresne reakcije ljudi kada su saznali šta njihovi partneri STVARNO MISLE O NJIMA.

3. Da je za svađu kriv PMS

Dođe taj period u mesecu kada su žene toliko nervozne da ujedaju. Oh da, stari dobri PMS. Neke srećnice drži samo jedan dan, dok se neke muče i nedeljama sa hormonima koji luduju. Priznajte koliko puta ste samo započele epsku svađu sa partnerom oko totalne sitnice samo zato što ste bile razdražljive tokom tih dana. A ako vam slučajno kaže da se smirite i da je to uticaj PMS-a, o bogo moj, neka se čuva! Kada se smire strasti verovatno i same shvatate da ste napravile od komarca magarca. Ipak, čak i da zna da je kriva, žena nikada neće priznati muškarcu da je za svađu kriv PMS, to nikako. Ostavite (kao slučajno) otvoren tab na laptopu na našem tekstu "Vodič kroz PMS", joji možete naći OVDE, i na suptilan način mu pomozite da se izbori sa tim danima u mesecu.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Grmljavina
25 Beograd