fbpx
Skip to main content
Žene se podsmevaju penisu

ŠOK ZA LJUBITELJKE SULEJMANA: Turcima je najtanji, evo kome je najdeblji!

Foto: Profimedia
Istraživački i medicinski centri širom sveta pomogli su da se prikupe neophodni podaci za istraživanje dužine, obima i zapremine muškog polnog organa u erekciji, a podaci su prikupljeni za 123 zemlje sveta.

Kada je u pitanju dobar seks, mnogi od nas se slažu da je najvažnija debljina penisa, odnosno njegov obim. Neočekivano, Francuzi vode po ovom pitanju sa 13,63 centimetara (u erekciji), Holanđani imaju 13,55, Nigerijci 13,40, Danci 13,26, a Australijanci 13,22 centimetara obima. 

Srbi su na dosta visokom 17. mestu sa 12,98, dok su Hrvati dva mesta ispred Srbije, mada je u pitanju razlika od 0,1 milimetra, tako da ćemo pretpostaviti da postoji (obimna) margina za grešku.

A sledeći podatak će razočarati ljubiteljke Sulejmana Veličanstvenog, jer Turska je na neslavnom zadnjem mestu, sa svega 8,89 centimetara obima. Ispred njih su Portugalci sa 9,39, a treći odnazad su Turkmenistanci sa 9,65 centimetara u obimu.

Pogledajte spisak najdebljih i najtanjih.

rezultati merenja debljine (obima) penisa
Foto: everyoneweb.com printscreen

Po volumenu penisa ubedljivo vodi Ekvador sa 244,2 kubna santimetra totalne zapremine u erekciji. Dobra je vest da su naši najbolji u regionu, jer je ovde Srbija na zavidnom 20. mestu sa 199,4 kubika, dok su hrvatske komšije samo jedno mesto iza, ali im manjka 1,1 kubik zapremine.

Na razočarenje ženskog pola, Turci su i po ovom parametru potpuno podbacili. I po zapremini penisa nalaze se na poslednjem mestu liste sa 87,9 kubna centimetra, dakle skoro tri puta manje od rekordera iz Južne Amerike!

Evo i potvrde.

poređenje penisa prema zapremini
Foto: everyoneweb.com printscreen

Ako pričamo o dužini, Demokratska Republika Kongo (bivši Zair) tradicionalno gaji najduže primerke muškosti, sa 17,93 santimetra u proseku. Drugi su Ekvadorci sa 17,77, treći je onaj manji Kongo (Brazavil) sa 17,33, a slede Ganjani sa 17,31 i Nigerijci sa 17 centimetara dužine u proseku. 

Bratska Bosna i Hercegovina ovde preuzima regionalni primat sa 16,56 santima, dok Srbija kaska za čitavih 20 mesta i oko 0,70 santimetara. Na poslednjem mestu nalazi se Nepal sa 9,30 centimeta kratkoće penisa, a nešto manje kratak je Tajlanđanima sa 9,43 i Severnim Korejcima sa 9,60 (nek se ljuti Kim Džong Un koliko hoće, ali tako je). 

Na kraju pogledajte i statistiku kome je najduži, a kome najkraći. 

statistika dužine penisa
Foto: everyoneweb.com printscreen

 

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
afekt's picture

afekt

Džabe nam i prvo mesto kad nam je natalitet u opadanju...a da ne pričam o tome koliki je broj usamljenih devojaka i dama. U prevodu, džabe nam tuki Srbi moji kad ga ne koristimo!

28 | 1

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd