fbpx
Skip to main content
True Love tester grudnjak

Lozinka za otkopčavanje je ljubav!

Osećanja koja gajite prema nekome, ponekad mogu biti zbunjujuća, ali sa ovakvim grudnjakom uvek ćete znati ko je baš pravi izbor za vas!
Povodom desete godišnjice postojanja i uspešnog rada, japanska kompanija Ravijour, odlučila je da pomeša tehnologiju sa modom. Kompanija je predstavila novi grudnjak koji samo prava ljubav otkopčava. Reč je o grudnjaku, koji je nazvan "True Love tester“.

Ovaj grudnjak povezan je sa ''pametnim telefonom'' preko Bluetooth konekcije. U grudnjaku se nalazi senzor koji meri otkucaje srca, pa ih zatim analizira pomoću aplikacije na telefonu. Kada su parametri zadovoljavajući, grudnjak se automatski otkopčava.

Magični grudnjak se neće automatski otvoriti dok hodate ili trčite, jer čip ima sposobnost da razlikuje porast otkucaja srca prilikom vežbanja ili romantičnog uzbuđenja.

Ovaj proizvod prati i video koji je pokazao nekoliko primera nasilnog pokušaja zavođenja žena, ali je na samom kraju jasno da se ovaj poseban grudnjak otvara samo kada žena želi da vodi ljubav.

Nasilno otkopčavanje grudnjaka

Za sada, ovaj revolucionarni Ravijour grudnjak nije dostupan u prodaji, ali se u vrednosti od oko 50 dolara može isprobati u ekskluzivnim hotelima u šest različitih gradova širom Japana.

(Grazia)

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
12 Beograd