fbpx
Skip to main content
Starinski dizajn Tesla Modela S

MAJSTORIJA "AJKON" STUDIJA: Krasan dizajn Tesla Modela S (FOTO)

Foto: Facebook
Anatomijom tako slična avionu u koji Rik ispraća Ilsu u završnoj sceni "Kazablanke", kreacija Džonatan Vorda mami pogled kao retko koji automobil.

Lepota će spasii svet. Lepota postojanje čini podnošljivijim više no išta. VIdeti nešto divno znači biti skrajnut od biologijom nam urođene borbe za opstanak i svesti o neizbežnom koncu. Videti lepotu znači biti na tren besmrtan.

Američki "Ajkon" (Icon) studio poigrao se sa Teslinim Model S automobilom, tj. sa dizajnom istog. Grafičari iz "Ajkona" su stvorili Heliosa, crtani model redefinisanog električnog aduta Elona Maska, dajući mu retro izgled, odenuvši ga u nostalgično i lepo ruho tridesetih i četrdesetih godina prošlog stoleća.

Džonatan Vord, direktor firme, napravio je kreaciju koja oduzima dah i koja bi, da je materijalizovana, pretvorila Model S u jedan od najpoželjnijih automobila na svetu. Ime je nadahnuto starogrčkim bogom sunca, Heliosom koji je nebesima jezdio u svojim prelepim i sjajnim kočijama. Koje su, što ne reći, kasnije postale odlika slovenskog boga Peruna, ali i svetog proroka Ilije.

Ukoliko se nađe dovoljno privučen, a bogat investitor, može se desiti da i neki od nas Zemljana smrtnih dobijemo priliku da posedujemo rajski fijaker. U međuvremenu, pogledajte fotografije.

Bočni pogled na Helios, model Icon studija
Foto: Facebook

 

Polubočni pogled sa leđa na Helios, model Icon studija
Foto: Facebook

 

Bočni pogled na Helios ipoređenje sa avionom, model Icon studija
Foto: Facebook

 

Bočni pogled na Helios, model Icon studija
Foto: Facebook

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
14 Beograd