fbpx
Skip to main content
Muškarac ljubi ženu po stomaku

Postanite majstor kunilingusa

Foto: Profimedia
Vreme je da se malo posvetimo jačem polu i naučimo ih par stvari ili da bar obnovimo gradivo.

Žene se često žale na to kako muškarci izvode kunilingus, ili oralni seks, najčešće govoreći da dotični mužjak pojma nema šta radi. Da ne biste bili tako označeni dajemo vam nekoliko saveta na temu - kako oralno zadovoljiti ženu.

Krenite polako

Polagano ljubite partnerku po celom telu. Posvetite se njenim grudima, a potom se polako spuštajte, klizeći jezikom u pravcu njenog stomaka. Ovo će je zagrejati i biće spremna za glavnu akciju.

Muškarac ljubi ženu po stomaku
Foto: Profimedia

Čikajte je

Ljubite je sa unutrašnje strane butina, po donjem stomaku, svuda blizu njene oaze zadovoljstva, ali izbegavajte pravu metu koju ciljate. To što vas oseća blizu njene riznice zadovoljstva, a nemate konkretan kontakt sa njom, totalno će je izludeti i željno će očekivati dodir vaših usana na svom epicentru.

Nemojte uroniti

Kada rešite da joj prekinete slatke muke, njen cvet će biti uveliko otvoren i sada je vreme je da se posvetite njenoj "prijateljici". Nemojte navaliti kao dete na tortu, već počnite lagano da je ljubite po intimnim delovima. Počnite s spoljnim usnama, lagano ih raširite i poljubite unutrašnje usne. Činite to polako, jer se i dalje samo igrate.

Abeceda lizanja

Nikako nemojte laptati jezikom kao što vaš pas radi, to je najgora varijanta. Ako već ne znate kako da palacate jezikom na pravi način, pokušajte proverenu metodu zvanu "Abeceda".

Muškarac oralno zadovoljava ženu
Foto: Facebook

Laganim pokretima oblikujte slova abecede, ali uzmite u obzir da je centar svega klitoris. Slobodno tu i tamo povećajte font slova i pokrijte celo intimno područje. Naveli smo abecedu jer, složićete se sa nama, bilo bi malo zakukuljeno izlizati neka slova azbuke poput Dž,  Č ili Ć. Ali ako imate vrlo razgiban jezik i možete da izvedete komplikovane pokrete sa njim, samo napred! Probajte da "izrecitujete" azbuku u njenom međunožju, a ako vam je to mali izazov, tu je i ćirilično pismo.

Ono što, takođe, pali jeste i tehnika osmice. Prelazite po klitorisu jezikom kao da ispisujete broj osam, na taj ćete način izmenjivati jači i slabiji pritisak što će partnerki pomoći da lakše doživi orgazam.

Osluškujte njene reakcije

Pomno pratite njeno disanje i reakcije njenog tela. Ukoliko joj je dah ubrzan, primećujete blago podrhtavanje njenog tela ili neprimetno podiže karlicu uvis – to je znak da ste na pravom putu. Ako čujete da usporava disanje, pročišćava grlo, zeva ili je na pragu sna, vreme je za drastičnu promenu taktike.

MMMMrmljajteeee

Verovali ili ne blago mrmljanje i stenjanje, stvara veoma prijatne vibracije koje će je naterati da se naježi od zadovoljstva. Takođe, ako dunete preko njene breskvice, totalno će izgubiti glavu.

Naglašavamo: proizvodite blage zvukove! Glasno BRRRRMMM, sa sve vrtenjem glave, ohladiće je momentalno kao ledeni tuš.

Ovaj prstić je otišao na pijacu, ovaj prstić je....

Kada je totalno raspametite, uključite i ruke u proces. Prstići će podići nivo napaljenosti u vazduhu, a njen klimaks biće neizbežan. Naravno, ako ih koristite kako treba. Previše grub i nagao pristup može da je povredi, pa ćete vi biti taj koji vidi sve zvezde. Ali ne od orgazmičkog potresa, već od njene šake ili tupog predmeta koji je uspela da dohvati.

Sve pratite

Kada je vaša partnerka blizu orgazma, učinite što god želi. Ako vam stisne glavu nogama, izdržite tih par sekundi dok ne eksplodira. Ukoliko vam pokaže ili kaže jasno i glasno da želi da pređete na stvar, uzmite je divljački bez trunke razmišljanja.

Žena u seksualnom zanosu
Foto: Profimedia

Ovo nikako ne radite!

Uvucite očnjake! – Zube ne koristite nikako! Izričito su zabranjeni zbog činjenice da je klitoris vrlo osetljiv.
Zavrtanje klitorisa – Kako li vam je ovo uopšte palo na pamet? Nažalost, žene su se požalile na ovaj problem, tako da ne okrećite klitoris niti zubima niti prstima!
Uranjanje jezika – izbegavajte guranje celog jezika u njenu vaginu!

Napomena: iako će vam svi reći suprotno, stvarno postoje žene koje ne voli muškarca u svom međunožju. Jes' da su retke kao kiša u Sahari, ali tu i tamo ćete naleteti na neku. U tom slučaju, nemojte insistirati na kušanju njenih sokova i verujte joj kada vam kaže da to ne voli. To ne mora da znači da ne voli oralni seks generalno - možda ne voli kada vi njoj to radite, ali nema problema sa tim da se ona spusti na vašu periferiju. Zašto ne voli, to je njena stvar. Ako je imala loše iskustvo i nabasala na nekog balvana koji je izbalavio kao bernardinac i zgadio joj život, vaše je da joj pokažete da ima i nekih koji znaju znanje i otklonite joj traumu. Samo nemojte da je forsirate, ako neće - neće, al' vi ipak zahtevajte svoju porciju.

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd