fbpx
Skip to main content
Dino i Hari

MERLIN SE OGLASIO POVODOM INCIDENTA: Evo šta se zaista dogodilo sa mnom i Harijem!

Foto: Srbija Danas
Ceo region bruji o navodnom sukobu poznatih pevača, kada je prema nekim navodima Dino pljunuo frontmena grupe "Hari Mata Hari" u jednoj sarajevskoj kafani.

Pre dva dana se u medijima pojavila navodno proverena informacija o sukobu Dina Merlina i frontmena grupe "Hari Mata Hari", koji su se prema pisanjima jednog domaćeg lista "zakačili" u Sarajevu (detaljnije o toj priči pogledajte OVDE).

U javnosti se uveliko polemisalo o incidentu, kada se Dino konačno oglasio povodom ove nimalo prijatne situacije. On je za bosanske medije izjavio da je kompletna vest "notorna laž", te da ne treba verovati baš svemu što se plasira u novinama.

Malo pre toga i Hari Varešanović je naveo svoju stranu priče, demantujući da ga je Dino pljunuo i da su se uopšte sreli skoro. Poslednji put su se videli pre godinu dana, te tako i nije bilo mogućnosti da se tako nešto desi.

Jedini istinit podatak je da je prijateljstvo Dina i Harija zaista poljuljano prošle godine, kada su se sukobili na sednici Skupštine strukovnog udruženja muzičkih stvaralaca AMUS.

Dino Merlin je prošle nedelje bio u centru skandala zbog srpske zastave - više o tome i njegovu izjavu povodom cele situacije pronaćićete OVDE. Šta je Jelena Karleuša imala da kaže o koncertima Dina Merlina u Beogradu, što je naljutilo mnoge, saznajte OVDE.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
13 Beograd