fbpx
Skip to main content
Zorana Mihajlović o struji

Mihajlović i Janković o rešavanju problema građana

Foto: Beta
BEOGRAD - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa zaštitnikom građana Sašom Jankovićem o tome kako da zajedno rešavaju probleme građana koji se tiču resora koji ona vodi.

"Razgovarali smo kako da zajednički učinimo sve što mozemo da poboljšamo život građana, a sasvim sigurno možemo mnogo toga da uradimo u vezi sa problemima koji se tiču inspekcijskih službi", rekla je Mihajlović.

Ona je navela da će to Ministarstvo i ombudsman raditi na boljoj koordinaciji između republičke i opštinskih inspekcija, jer tu postoje problemi, kao i da će razgovarati o novom zakonu o inspekcijskim službama. Ministar i ombudsman razgovarali su i o pritužbama građana koje stižu ombudsmanu, a koje imaju veze sa poslovima iz domena Ministarstva saobraćaja, građevine i infrastrukture.

"Ombudsmanu stižu pritužbe na lošu signalizaciju puta, kružne prelaze, usluge u vozu, signalizaciju na putu, rad inspekcija. To je ono što građani vide svaki dan", rekla je Mihajlović i istakla da će ministarstvo u saradnji sa ombudsmanom raditi na rešavanju tih problema.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
21 Beograd