fbpx
Skip to main content
Muškarac preko 50 godina

A mislile ste da znate sve: 5 stvari koje žene treba da znaju o muškarcima preko 50

Foto: Profimedia
Dok odrastamo, niko nas ne uči kako sa muškarcima. Često žene prave kardinalne greške ubijajući muškost u svojim partnerima.

Nekoliko trikova, i sve vaše nedoumice biće rešene:

1. Poštujte muškarca zbog onoga što jeste - Muškarci su divni, ali nisu žene. Ne ponašaju se tako, niti reaguju na isti način. Zato ne očekujte da reaguje kao vi, već ga prihvatite takvog kakav je.

2. Muškarci preko pedeset su veoma muževni i očekuju da to i izvučete iz njih - Oni ne vole da se takmiče sa vama. Pristup Alfa Ženke je pogrešan. Za muškarca je to kao da izlazi sa drugim muškarcem, a on se nije zbog toga zainteresovao za vas. 

3. Muškarci iskazuju ljubav postupcima -  Zablude najčešće dolaze iz Holivuda. Slatke izjave ljubavi, rečenice poput "Ti me činiš kompletnim", nisu ono što muškarci zaista rade. Oni će vam ljubav pokazati tako što će pokositi travnjak, zameniti sijalicu ili vam dati svoju jaknu kada vam je hladno.

veza
Foto: Profimedia

4. Muškarci žele da vam pomognu -  Dozvolite im da vam otvore vrata ili da dohvate nešto što vi ne možete i oni će se osećati srećnim što su vam udovoljili. Sve što žele za uzvrat je jedno malo "Hvala.."

5.  Ne kritikujte ga - Ukoliko vam pomaže oko nečega, a vi ste svesne da možete i brže i bolje da obavite to, nemojte ga kritikovati. Pustite ga da uradi najbolje što može, jer na kraju krajeva trud se ceni.

 

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd