Skip to main content
Andreja Mladenović

Mladenović: Biće povećan broj komunalnih policajaca

Foto: Beta
BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović kazao je danas da će grad preuzeti sistem naplata karata od Bus-plus sistema, ali nije mogao da precizira kada.

Na pitanje da li su tačna pisanja medija da će povlastice penzionerima i studentima biti ukinute, Mladenović je kazao da do kraja 2014. ne bi trebalo da bude promena.

"Što se tiče ove godine mislim da će sve ostati na ovom nivou. Takav je plan i ne bi trebalo da se bilo šta menja", kazao je Mladenović.

Zamenik gradonačelnika Beograda kazao je da će broj komunalnih policajaca u glavnom gradu biti povećan jer ih nema dovoljno.

Trenutno u Beogradu radi oko 340 policajaca, a na osnovu proračuna o potrebi komunalnih policajaca po broju stanovnika, Beogradu nedostaje još oko 200, kazao je Mladenović i dodao da je potrebno da se za ta mesta raspiše tender i prođe kroz sve procedure.

"To nije povećavanje uprave radi uprave već postoji realna potreba za većim brojem komunalnih policajaca", kazao je zamenik gradonačelnika i predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Srbije.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd