fbpx
Skip to main content
Mladi ljudi na poslu

MLADI STE, AMBICIOZNI I PUNI IDEJA? Ovu priliku za poslovni razvoj ne smete da propustite

Foto: Profimedia
Nakon redovno održivanih okupljanja Mreže mladih preduzetnika, u okviru projekta Moj prvi biznis, omladinsko udruženje iSerbia će 10. marta održati Sajam ideja, gde će članovi pomenute Mreže imati priliku da svoje preduzetničke ideje predstave posetiocima u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

Kako se iSerbia kroz svoje projekte zalaže za podizanje kapaciteta mladih i podsticanjem na preduzetništvo, tako je i novi projekat ovog udruženja usmeren pre svega na to da učesnicima na savremen i efikasan način pružiti primenljiva i konkretna znanja i veštine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetničkim vodama.

Bitan korak na tom putu svakako je promocija i umrežavanje sa onima koji su se već ostvarili u preduzetništvu. Stoga je ovaj sajam idealna prilika da se članovi Mreže mladih preduzetnika istaknu na svojim štandovima i na najbolji način predstave svoje biznis ideje. Dvadeset mladih preduzetnika će predstaviti kako svoje ideje tako i svoje realizovane proizvode!

Sajam ideja

Prilika za učenje i razvijanje veština

Mreža mladih preduzetnika osnovana je u okviru projekta Moj prvi biznis, koji ima za cilj podizanje poslovnih kapaciteta mladih. Projekat učesnicima na savremen i efikasan način pruža primenjiva i konkretna znanja i veštine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetničkim vodama. Projekat sprovode iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda.

Sajam će otvoriti pomoćnica ministra za sport i omladinu Snežana Klašnja koja će se kratko i obratiti prisutnima, a okupljeni će imati priliku da čuju i Nedeljka Radosavljevića - direktora Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima, kao i Miloša Jovanovića, direktora iSerbie.

''Sajam ideja ima dva bitna cilja, a to je da pomogne budućim mladim preduzetnicima da se povežu sa relevantnim ljudima, kao i da vide u praksi kako izgleda predstavljati nešto svoje, što će im u budućnosti biti veoma važno'', navode iz iSerbie i dodaju da će ovaj događaj istovremeno predstavljati isticanje značaja toga da se mladi što pre profesionalno aktiviraju, pa i da oni koji nisu trenutno u Mreži mladih preduzetnika vide kako to izgleda, te da se motivišu.

Sajam ideja održaće se u četvrtak, 10. marta i biće otvoren za posetioce od 15.00 do 18.00h u maloj sali SKC-a. Projekat Moj prvi biznis iSerbia realizuje uz pokroviteljstvo Ministarstva omladine i sporta i u saradnji sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda, kao i uz podršku Studentskog kulturnog centra.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd