fbpx
Skip to main content
Tom Fini

Mladić koji je našao REŠENJE za izlazak Grčke iz krize OTKRIO ko je donirao NAJVIŠE novca!

Foto: Facebook/Thom Feeney
Mladić iz Londona, Tom Fini koji je pokrenuo kampanju za spašavanje Grčke skupio je do sada 556,555 evra. I nećete verovati, Nemci su najviše donirali.

Svestan teške situacije u kojoj se Grčka našla, ovaj 29-godišnji prodavac iz Londona pokrenuo je crowfunding-kampanju kako bi prikupio 1,6 milijardi evra koliko iznosi dug koji dolazi na naplatu Grčkoj. Ukupno je do sada novac doniralo 34.762 ljudi u roku od samo dva dana - ali donacije još uvek pristižu velikom brzinom, piše Biznis Insajder.

Na svom Tviter profilu Fini je otkrio u utorak da su baš Nemci bili najvelikodušniji za spas Grčke i da su donirali najviše novca.

Fini je na sajtu preko kog sakuplja novac naveo da će sav novac "ići ljudima iz Grčke" i obećao veoma interesantne nagrade onima koji doniraju.

Evo nekih od nagrada:

  • Donirajte 3 evra i dobićete razglednicu iz Grčke sa likom Aleksisa Ciprasa. Nateraćemo Grke da ih naprave i tako malo pospeše svoju ekonomiju na lokalu i štamparski biznis
  • Donirajte 6 evra i dobićete grčku fetu ili salatu od masllina
  • Donirajte 10 evra i dobićete flašicu Uza
  • Donirajte 25 evra i dobićete grčko vino

“Sva ovo halabuka oko Grčke postaje dosadna. Evropski ministri samo pokazuju svoje mišiće i mršte se oko toga da li će pomoći Grčkoj. Zašto se mi ne bi umešali tu“, rekao je Fini na sajtu na kome je objavljena njegova crowfunding-kampanja.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Slaba kiša
26 Beograd