fbpx
Skip to main content
Žena sedi u žutoj suknji

Modne preporuke za proleće 2014.

Svi ljubitelji sunca i proleća mogu konačno da stave osmeh na lice. Došlo je novo godišnje doba, dani su duži, sve je nekako lepše boje i sija.

Naša preporuka je da ubacite boje u vaš garderober, odlučite se za smele printove i ponesete nešto što će biti u skladu sa vašim raspoloženjem – veselo i duhovito.

Dodajte boje u vaš život!
Grilonke, doviđenja! Vreme je da ponovo pokažete svoju kožu, i da se ''uvučete'' u suknje. Ove godine akcenat je na bojama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i duge suknje koje se lako oblače. Preporučuje se da se ove suknje nose sa tankim rolkama, i kožnim jaknama. U toplijim danima sa stilizovanim super kežual sandalama i majicama kratkih rukava.

Dodatni poeni idu za rupičaste materijale
Imajući u vidu veliki uticaj sportske mode u prolećnim kolekcijama, sledi da će materijali koji izgledaju poput mreže dobiti svojih ''pet minuta''. Rupičasta košulja u kombinaciji sa ostalim predlozima, biće pravi pogodak za ovu sezonu. Kravata bi ovaj stil učinila dodatno zanimljivijim. 

Posvetlite odevne kombinacije tašnom
Mnogi dizajneri u svojim kolekcijama za proleće 2014 imaju tašne u svetloj boji. Za sve one dame koje su čekale pravi momenat da ponesu ovaj odevni predmet, u ponudi je čitava paleta od pastelnih do veoma svetlih i smelih. One će se savršeno uklopiti uz bele i crne odevne komade.

Kaiševi, kaiševi
Budite otvorenog uma i iskoristite ponudu – koja se kreće od veoma jarkih do klasičnih. Zapamtite da su modni dodaci odlika dobrog stila. Birajte one koje predstavljaju baš vaš karakter.

(The New York Times)

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd