fbpx
Skip to main content
Pobesneli čovek

MRAČNA STRANA HOROSKOPA: Ne ljuti Ovna, ne zameri Škorpiji!

Foto: Facebook
Već smo naučili da zvezde na sve utiču, pa nije ni čudo što su one odgovorne za naše mane.

Svi mi imamo mane, samo verovatno niste znali da i one zavise od toga u kom ste delu godine rođeni i koje su vam zvezde (ne)naklonjene. Niko nije lišen mračne strane karaktera, a ona se razlikuje od znaka, podznaka, natalne karte... Predstavljamo vam mane horoskopskih znakova, kako biste znali sa čim morate da se borite.

OVAN je brutalan u uvredama i najmanje taktičan. Nepromišljen je i kralj je bezobrazluka u pogrešno vreme. Za suptilnost nije čuo, a ako mu povredite ego – čekaju vas najgore uvrede. Ovan je često naivan i ne razmišlja o posledicama svojih dela.

Hrana
Foto: Facebook

Sporost i tvrdoglavost glavne su odlike BIKA, koji je često previše koncentrisan na materijalne stvari i svoju korist. Prizeman je i praktičan, pa se ne obazire na društvene norme. Megaloman je i često preko svake mere uživa u jelu i piću.

BLIZANCI su površni i brzopleti, ali su uz to i znatiželjni i mogu svemu da se prilagode. Ne mogu, međutim, da se koncentrišu na neko duže vreme, a često se služe i sitnim lažima kako bi došli do cilja.

Mamini mezimci, RAKOVI, teško kontrolišu svoja osećanja i preosetljivi su. To iritira njihovu okolinu jer svi moraju stalno da paze da ih ne bi povredili.

LAVU je izrazito važan utisak koji ostavi na druge, mada se trudi da prikaže da to i nije tako. Ko dobro poznaje Lavove zna da je njihova žudnja za izuzetnošću i centrom pažnje svojevrstan način hranjenja ega. Imaju puno kompleksa sa kojima moraju da se bore.

DEVICA život doživljava kao nadmetanje, a konkurencija su joj čak i najbliži. Ako je neko ponizi u stanju je da ga mrzi. Opsednuta je urednošću i detaljima.

Večita potreba VAGA je da budu okruženi ljudima jer su one kalkulatori sa izrazitim strahom od samoće. Ne zna koliko vredi i stalno se potvrđuje kroz druge. Intelektualni snob.

Škorpija
Foto: Profimedia

ŠKORPIJA je paranoik i u svemu vidi neko zlo. Često je proglašavaju za zlonamernu i malo je toga što može pogoršati ugled ovog znaka. Agresivni su i oholi, ostavljaju utisak ogorčenih i zastrašujućih jedini, a to je zapravo njihov odbrambeni mehanizam kad se osete nevoljeno. Sve doživljavaju kao potencijalnu pretnju.

Otvoreni i liberalni pogledi na život karakteristični su za STRELCA koji je naporni filozof. Želi da zadivi publiku svojim filozofiranjem i dubokim razmišljanjima, pa je često svima naporan, naročito kad počne da ponavlja sve što je video i čuo kako bi ispao pametniji. Zna da izneveri svoja obećanja i pretera u svemu kako bi ispao marljiv, ali i "žrtva sistema".

JARAC nema morala kod postizanja cilja, ne preza ni od čega. On je proračunati robot koji sudi i analizira sve oko sebe. Ne zaboravlja na svoju korist. Težak je pesimista i u stanju je da svakog učini depresivnim.

VODOLIJA uživa u tome da je drugi vide kao ekscentričnog buntovnika, a to koristi samo da bi prikrila manjak zanimanja za sve oko sebe, pa čak i za najbliže.

RIBE su indiferentne i ne promišljaju logički. Pripadnici ovog znaka nisu dosledni i verni sebi, jer često ne znaju sami šta su i šta žele. Zbog toga deluju nestabilno i oportunistički.

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
18 Beograd