Skip to main content
Žena se drži za glavu

MUKE SA ODEĆOM: 10 problema koje imaju sve žene (FOTO/VIDEO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Kažu da su sve žene različite, ali jedno nam je zajedničko - svaka se bar jednom susrela sa najmanje jednim od ovih problemima.

1. Vruće, hladno

Onaj grozan osećaj, kada vam je hladno bez jakne, a prevruće sa njom. 

Devojka kojoj je hladno, pa vruće
Foto: Youtube Printscreen/BuzzFeedViolet

2. Propustiće ili ne, pitanje je sad!

Menstruacija je "kučka", sa kojom svaka žena ceo život kuburi. Osim što može da bude bolna, pretvara nas i u hormonalne zveri, a izaziva i konstantnu paranoju.  Ma kakvu zaštitu i uloške da koristite, pa makar stavile i pelenu za odrasle, žene se uvek brinu da li će im u toku onih dana, krv propustiti na šorc ili pantalone. Eh živote, lutalico!

Šorc
Foto: Youtube Printscreen/BuzzFeedViolet

3. Znoj na grudima

Napokon ste se naterali na trening, a nagrađeni ste flekama od znoja. To je u redu, kada se one stvore na logičnim mestima, ali fleke od znoja ispod i oko grudi... Grrr, to baš nervira! Pogotovo ako ste pozamašnijeg poprsja, pa vam se to dešava svaki put kada je vruće...

Fleke od znoja
Foto: Youtube Printscreen/BuzzFeedViolet

4. 'Ajde što je usko, nego što svrbi...

Taj nepodnošljivi svrab koji se javlja kada nosite uske farmerke, a koji jedino može da se ukloni oštrim, metalnim objektom.

Uske farmerke
Foto: Youtube Printscreen/BuzzFeedViolet

5. Eh, te potpetice...

Nošenje štikli iako vam stiskaju prste, pretvaraju travu u živi pesak, a stepenice u najgoru moru. Posle toga vam treba pola dana da oporavite bolne noge. Ali, prokleto žensko, i sami znate da ćete ih ponovo obuti. I da će se muke isplatiti. Ali ipak se pitamo... Kada već naučnici mogu da pošalju čoveka na Mesec, pa zar ne mogu da naprave udobne štikle, majka mu stara?

Štikle
Foto: Youtube Printscreen/BuzzFeedViolet

6. Guranje farmerki u preuske čizme

Ako ste ikada pokušavali da u čizme koje su vam ionako uske na listovima ugurate predugačke ili preširoke farmerke, znate ove muke. Jasno vam je da nema mesta, ali ipak tvrdoglavo pokušavate...

Uske čizme
Foto: Youtube Printscreen/BuzzFeedViolet

7. Gaćice koje se uvlače

Ima li išta gore od toga kada vaše gaćice poprime svoju volju i jednostavno neće da stoje na svom mestu, već se daju u istraživanje vaše pozadine? Jednostavno morate da ih izvučete, a to nije baš suptilan proces. Kao za baksuz oko vas je verovatno gomila ljudi, tako da će neko sigurno primetiti ako zavučete ruku do lakta u pantalone s namerom da vratite gaćice na mesto. Ostaje vam samo da se kiselo smeškate dok ne dođete do usamljenog kutka ili do toaleta, kada ćete se osloboditi muke...

Žena hoda po ulici
Foto: Youtube Printscreen/BuzzFeedViolet

8. Farmerke sa niskim strukom iz kojih vam vire gaćice

Ove farmerke su najgore. Stoje vam odlično dok ste u uspravnom položaju, ali kada sednete, eto vašeg donjeg rublja na videlo svima. Još gore je ako nosite tange, ove farmerke pretvaraju vaše tange u kitov rep (slika ispod).

Tange
Foto: Youtube Printscreen/BuzzFeedViolet

9. Slikanje kada ste nepripremljeni

Naravno da želite da ispadnete lepo kada se slikate, pogotovo ako je tu neko ko vam se sviđa. Kada vas teraju da se slikate sa njim kada niste spremni za to, pretvarate se u nesigurnu devojčicu dok vam se hiljadu pitanja provrzma kroz glavu za tih brzih deset sekundi. Te kakva mi je kosa, da li mi je šminka ok, da li mi je ispao stomačić...

Dvoje mladih se slika
Foto: Youtube Printscreen/BuzzFeedViolet

10. Niste znali da vam se majica providi

I ne providi se. Bar ne dok je ne obasja blic fotoaparata i obeleži vaš blam zauvek. Ili bar dok se ne dočepate telefona i obrišete je.

Providna majica
Foto: Youtube Printscreen/BuzzFeedViolet

Pogledajte video:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd