fbpx
Skip to main content
Džoni Dep

Muškarac dana: Džoni Dep

Foto: Facebook
Pojavom oduševljava, talentom iznenađuje, a izgledom ostavlja bez daha!

Glumac izvanrednog talenta rođen je u američkoj porodici u Kentakiju. Neverovatan spoj nemačkog, francuskog, irskog i indijanskog porekla stvorio je fascinantnog šarmera. Glumom, izgledom i stavom "kupio" je žene širom sveta, iako mu je 51 godina.

Džoni Dep
Foto: Facebook

Bio je problematičan dečak, pa je sa petnaestest godina napustio školu i izložio se drogama. Tada je osnovao muzički bend i dobio prvu ulogu u filmu "Strava u ulici Brestova" koja je prošla nezapaženo. Uspeh započinje serijom "21 Jump Street", a uloga u filmu "Don Huan de Marko" svrstava ga rame uz rame sa holivuskim glumcima.

Džoni Dep
Foto: Facebook

Godine 2003. nominovan je za Oskara za film "Pirati sa Kariba: Prokletskvo Crnog bisera", iako se smatra da je najbolju ulogu odigrao u filmu "U potrazi za Nedođijom". Partnetka u filmu mu je bila Kejt Vinslet.

Smatra se da je postao glumac zahvaljujući Nikolasu Kejdžu koji ga je na taj korak nagovorio. Svoje ime nikada nije kucao na internetu, jer se plaši da ne otkrije laži ili "strašne" stvari o sebi.

Džoni Dep
Foto: Facebook

Poznat je po humanitarnim akcijama, pa je tako jednom prilikom obradovao decu jedne engleske bolnice obučen kao Džek Sperou. U jednom restoranu ostavio je napojnicu od 4.000 dolara, dok je za svoj film "Transendence" angažovao dva beskućnika za statiste, kako bi im pomogao.

Džoni Dep
Foto: Facebook

Zbog čestih selidbi tokom svog života, ima averziju prema pakovanju, jer to za njega predstavlja traumatično iskustvo. Zbog toga u svom stanu ima neraspakovane kofere još iz vremena Evdarda Makazorukog, uloge iz 1990. godine.

Džoni Dep
Foto: Facebook

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd