fbpx
Skip to main content
Džud Lo

Muškarac dana: Džud Lo

Foto: Facebook
Britanski šarm i atraktivan izgled koji ne ostavlja nikoga ravnodušnim!

Britanski glumac i režiser rođen je u Londonu. Uloge u filmovima "Hladna planina" i "Talentovani gospodin Ripli" donele su mu nominaciju za Oskara. Godine 2007. francuska vlada ga je proglasila Vitezom umetnosti.

Džud Lo
Foto: Facebook/Tumblr

Prvu ulogu ostvario je u dečijem filmu sa 19 godina. Iako prolazi nezapaženo od strane medija, nakon filma "Vajld" dobija nagradu za obećavajuću filmsku zvezdu. Dve godine kasnije dobija prvu glavnu ulogu u trileru "Poslednji udarac".

Džud Lo
Foto: Facebook/Tumblr

Postaje jedan od najcenjenijih glumaca u Engleskoj zahvaljujući filmu "Hladna planina". Našao se i u filmskom ostvarenju "Šerlok Holms".

Tumačeći ulogu psihijatra u filmu "Nuspojava", izjavio je kako nikada nije uzimao lekove. Njegova majka je verovala u zdrav život, pa je to bio razlog zašto nije nikada popio tabletu, čak ni za glavobolju.

Džud Lo
Foto: Facebook

Mnoge dame će se obradovati činjenici da je razveden. Bivšu suprugu Sijenu Miler upoznao je u toku rada na filmu "Šoping". Šest godina braka donele su mu troje dece. Sa američkom manekenkom Samantom Bruk ima još jedno dete.

Džud Lo
Foto: Facebook
+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd