fbpx
Skip to main content
Muškarac dana: Lazar Angelov

Muškarac dana: Lazar Angelov

Foto: Facebook
Bumbar zbog koga bi sve žene poželele da su cvet!

Očaravajući tridesetogodišnjak za kojim uzdišu dame širom sveta je rođen u Sofiji. Pre nego što je postao bodibilder i lični trener, deset godina je trenirao profesionalno košarku i bio najbolji plejmejker u klasi. Kao šesnaestogodišnjak se pridružio juniorskoj reprezentaciji, a kasnije igra za mnoge klubove NBA lige u Bugarskoj.

Muškarac dana: Lazar Angelov
Foto: Facebook

Kada je napunio 18 godina otišao je u vojsku i zahvaljujući tom iskustvu pronašao je svoj životni poziv – bodibilding. Sati treniranja i vežbanja su postali nezaobilazna aktivnost u njegovom životu. Od 2006. godine učestvuje u brojnim takmičenjima na kojima osvaja brojne nagrade. Zbog toga je odlučio da dobije sertifikat za ličnog trenera Nacionalne sportske akademije.

Muškarac dana: Lazar Angelov
Foto: Facebook

Danas važi za najboljeg i najuspešnijeg fitnes modela u svetu. Poznat je po tome da striktno sledi rutinu da što bolje održi svoje telo. Protivnik je uzimanja steroida i ostalih supstanci, njegovo seksi telo održava napornim treningom i regulisanom ishranom. Kolege iz sveta bodibildinga potvrđuju da Angelov ima najsavršenije trbušnjake i neverovatno izdefinisano telo.

Muškarac dana: Lazar Angelov
Foto: Facebook

Neodoljiv Lazar je počeo da pomaže ljudima u tome kako da dostignu svoj maksimalan potencijal u razvoju njihovih tela. Transformisao je na hiljade tela, a zahvaljujući njegovom znanju, motivaciji i ambicijama inspirisao je mnoge ljude da istraju i stignu do željenog cilja. Otvorio je svoj lični blog, gde svako ima priliku da sazna šta je sve potrebno za postizanje savršenog  i izazovnog izgleda.

Muškarac dana: Lazar Angelov
Foto: Facebook

+ Pošalji komentar 3 Pogledaj sve komentare
Milica's picture

Milica

bogami dobar je mmmm :)))

2 | 2
Penelope's picture

Penelope

Previse je napucan za moj ukus.

1 | 2
Sanja's picture

Sanja

Predobarrrrr!!!!

1 | 1

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
14 Beograd