fbpx
Skip to main content
Šimar Mur

Muškarac dana: Šemar Mur

Foto: Tumblr
"Provaliće" vas kao što čita umove zločinaca.

Šemar Frenklin Mur, američki glumac i model, rođen je 20. aprila 1970. godine u Oaklendu, Kalifornija. Poznat je po serijama The Young and the Restless, Zločinački umovi i Soul Train.

Šimar Mur
Foto: Tumblr

Murov otac je afro-amerikanac, a majka je irskog i francusko-kanadskog porekla. U detinjstvu se mnogo selio zbog veze njegovih roditelja jer je to bila tabu i rasistička tema, od Danske preko Bahreina, pa su se sedamdesetih vratili u Kaliforniju.

Šimar Mur
Foto: Tumblr

Što se tiče njegove glumačke karijere, glumio je osam godina Malkoma Vintersa u seriji The Young and the Restless. Zločinački umovi je sedma Murova uloga u serijama, a u jednoj epizodi je prikazano kako gleda The Young and the Restless. Pojavljivao se i u filmu The Brothers seriji Birds of Prey...

Šimar Mur
Foto: Tumblr

Oprobao se kao model i tako je osvojio žene širom sveta. Najčešće ga možemo videti na slikama na kojima je bez majice. Mur se pojavio u magazinu "Men's Fitenss" u martovskom izdanju 2009. godine.

Šimar Mur
Foto: Tumblr

Što se tiče veza, povezivali su ga sa najpoznatijim ženama u Holivudu, poput Toni Brakston i Hali Beri. Toni je bila njegova prva Holivudska veza, dok je veza sa Hali Beri bila prilično ozbiljna i kako kaže neophodno iskustvo koje ga je načinilo jačim muškarcem.

Šimar Mur
Foto: Tumblr

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd