fbpx
Skip to main content
Šon Faris

Muškarac dana: Šon Faris

Foto: Tumblr
Seksipil koji osvaja!

Američki glumac, model i producent rođen je u Hjustonu. Nakon što se sa 12 godina preselio u Ohajo, počeo je da radi kao model. Godine 1999. pobedio je na internacionalnom takmičenju za modele. Odmah po završetku škole, seli se u Los Anđeles gde započinje karijeru glumca.

Šon Faris
Foto: Tumblr

Pojavio se u nekoliko televizijskih serija, među kojima su "Life as We Knoe It" i "Reunion". Bio je nominovan za najmllađeg glumca Hollywood Awards-a 2004. godine. Tri godine kasnije široj javnosti postaje poznat ulogama u filmova "Forever Strong" i "Never Back Down".

Šon Faris
Foto: Tumblr

Pažnju lepšeg pola privukao je slikom sa naslovnice magazina Cosmopolitan 2008. godine, na kojoj se pojavio polu go. Kasnije krasi i naslovnu stranicu Men's Health-a. Iste godine producirao je kratkometražni film "Manifest Destiny".

Šon Faris
Foto: Tumblr

Pojavljuje se u tri epizode popularne televizijske serije "The Vampire Diaries", kao i u seriji "Supernatural: Bloodlines" u kojoj igra vodeću ulogu. Ipak, odustali su od saradnje sa njim za narednu sezonu. Po njemu je rađen lik iz igrice "Need for Speed: The run".

Šon Faris
Foto: Tumblr

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
16 Beograd