fbpx
Skip to main content
Vuk Kostić

Muškarac dana: Vuk Kostić

Foto: Facebook
Jedan od najboljih glumaca današnjice!

Miljenik žena talent za glumu nasledio je od oca, poznatog glumca i jednog od osnivača prvog pozorišta u Prokuplju, Mihajla Kostića Pljake. Karijeru je započeo još kao dečak, pa je sa šest godina igrao u komadu "Sveti Georgije ubiva aždahu".

Vuk Kostić
Foto: Facebook

Iako je detiljstvo proveo u totalnoj nemaštini, taj period pamti kao jedan od najlepših u svom životu. Prvi igrani film, koji mu je ujedno doneo neverovatan uspeh, bio je "Apsolutnih sto" u režiji Srdana Golubovića. Ulogu je dobio dok je bio na trećoj godini fakulteta. Film je odlično prošao kako u zemlji tako i u inostranstvu, pa je zahvaljujući toj ulozi dobio mnoge nagrade na brojnim filmskim festivalima.

Vuk Kostić
Foto: Facebook

Jedan od predvodnika plejade mladih talenata srpskog pozorišta zapažen je ulogama u seriji "Mješoviti brak", kao i filmovima "Život je čudo", "Klopka", "Ljubav i drugi zločini", "Šišanje" i "Beli lavovi".

Vuk Kostić
Foto: Facebook

Uspehe u pozorištu i na velikom platnu najčešće ostvaruje ulogama negativaca. Takve uloge mu leže, jer voli sve što ima veze sa oružjem i akcijom. U vezi je sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, koja nam je poznata iz serije "Vojna Akademija".

Vuk Kostić
Foto: Facebook

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Marijela's picture

Marijela

Jako antipatican lik.

4 | 7

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
10 Beograd