fbpx
Skip to main content
Ana Vintur

Najlepša dama dana: Ana Vintur

Foto: Tumblr
Ona je zahtevna, okrutna, motivisana. Ona je najveća sila u svetu mode.

Čelična lejdi modne industrije, a ujedno i glavna urednica modnog magazina Vogue poznata je celom svetu po svojoj višedecenijskoj bob frizuri, tamnom naočarima i hladnom stavu gde god da se pojavi u javnosti.

Ana Vintur
Foto: Tumblr

Moda ju je privlačila još od detinjstva. Na poziciji na kojoj se trenutno nalazi, vlada punih 25 godina i ne namerava u skorije vreme da se povuče. Pre nego što je počela da radi u ovom prestižnom časopisu koji predstavlja "modnu bibliju", Ana iza sebe ima i uspešnu novinarsku karijeru u drugim velikim medijskim kućama kao što su New York Magazine i Harper's Bazaar.

Ana Vintur
Foto: Tumblr

Iako je navršila 63. godine i dalje pleni besprekornim izgledom. Studije mode napustila je uz moto: "Modu ili znaš ili ne znaš!", što se u njenom slučaju ispostavilo da je tačno s obzirom na to da je osećaj za modu presudan kada je u pitanju vođenje Vogue magazina. Izdanje za septembar 2004. godine imalo je rekordne 832 strane, a uvođenjem reformi u samu uređivačku politiku stavila je akcenat ne na modele, već na poznate ličnosti. Ta politika se održala do danas, za šta je dokaz i skorašnja naslovnica sa Kim Kardašijan i Kanje Vestom na naslovnoj strani.

Ana Vintur
Foto: Tumblr

Što se tiče privatnog života, Ana za sobom ima jedan propao brak, dvoje dece i trenutnog partnera Šelbija Brajana. 

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
17 Beograd