fbpx
Skip to main content
Avril Lavinj

Najlepša dama dana: Avril Lavinj

Foto: Tumblr
Pank-rok princeza.

Talenat kanadske kantautorke, koja je rođena 27. septembra 1984. godine u Ontariju, videla je njena majka kada joj je bilo samo dve godine dok je pevala u crkvi. Ima mlađu sestru i starijeg brata koji se stalno žalio na njeno pevanje jer nije mogao da spava. Pevačica ima francuske, engleske, škotske i nemačke korene.

Avril Lavinj
Foto: Tumblr

Sa 16 godina je potpisala ugovor vredan više od 2 miliona dolara za snimanje dva albuma, a kada je imala 17, proslavila se zahvaljujući albumu "Let Go", a naročito pesmi "Complicated". Prodala je više od 30 miliona allbuma i 50 miliona singlova širom sveta. Proglašena je za najmlađu pevačicu koja je dospela na prvo mesto muzičke liste u Velikoj Britaniji.

Avril Lavinj
Foto: Tumblr

Avril se oprobala i kao glumica i modni kreator. Pozajmila je glas crtanom liku u filmu "Over the Hedge". U julu 2008. godine je izbacila liniju odeće "Abbey Dawn", 2009. prvi parfem "Black Star", godinu dana kasnije drugi parfem "Forbidden Rose", a 2013. treći parfem pod nazivom "Wild Rose".

Avril Lavinj
Foto: Tumblr

Pevačica je bila udata za pevača benda "Sum 41" Dereka Viblija do oktobra 2009. godine kada su objavili da se razvode posle četvorogodišnjeg braka. U julu 2012. je počela da se zabavlja sa pevačem grupe "Nickelback", Čedom Krogerom, a verili su se posle mesec dana veze, a venčali su se u julu 2013. godine.

Avril Lavinj
Foto: Tumblr

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd