fbpx
Skip to main content
Džesi Džej

Najlepša dama dana: Džesi Džej

Foto: Facebook
Ima i glas i stas.

Zgodnoj pevačici, koja je rođena 27. marta 1988. godine u Londonu, je pravo ime Džesika Elen Korniš. Postala je najmlađi ženski vokal čijih se šest pesama našlo na britanskoj top 10 listi.

Džesi Džej
Foto: Tumblr

Sa 15 godina je pobedila u takmičenju za najbolju pop pevačicu u britanskoj tv emisiji. Posle godinu dana je upisala "BRIT" školu, a diplomirala je zajedno sa pevačicama Adel i Leonom Luis. Pevačica je primećena zahvaljujući nekonvencijalnoj muzici i stilu koji je mešavina soul vokala sa bitovima hip-hopa, popa, elektropopa i rnb-a.

Džesi Džej
Foto: Tumblr

Pre pevačke karijere, Džesi je pisala pesme za poznate pevače i pevačice kao što su Kris Braun i Majli Sajrus, uključujući pesmu "Party in the U.S.A.". Pojavljuje se i u emisiji "The Voice UK" kao sudija i mentor.

Džesi Džej
Foto: Tumblr

Prvi singl koji ju je proslavio je "Do It Like a Dude", a potom su usledili "Price Tag", "Nobody's Perfect", "Who's Laughing Now", "Who You Are", "Domino", "LaserLight" i drugi. U aprilu 2012. godine, Džesika je prodala više od 11 miliona singlova i 2.5 miliona albuma širom sveta.

Džesi Džej
Foto: Tumblr

Džesi Džej je u avgustu 2011. godine potvrdila da će se ošišati na ćelavo u dobrotvorne svrhe i rekla da je to samo kosa i da će porasti. Ošišala se uživo na "Comic Relief"-u gde su sakupili rekordnih 75 miliona funti. Kada su je pitali o njenoj biseksualnosi, izjavila je da je to samo bila faza, ali da ne mora da znači da je tako sa svima.

Džesi Džej
Foto: Tumblr

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd