fbpx
Skip to main content
Jelena

Najlepša dama dana: Jelena Rozga

Foto: Facebook
Plavokosa lepotica čarobnog glasa.

Simpatična miljenica celog regiona rođena je u Splitu. Osnovnu i srednju baletsku školu pohađala je dok joj se nije ukazala prilika da započne pevačku karijeru. Tada, 1996. godine, postaje deo grupe Magazin.

Jelena Rozga
Foto: Facebook

Vokal ove splitske grupe bila je do 2006. godine kada je započela solo karijeru pesmama Oprosti mala i Ne zovi me Marija. Godine 2007. i 2008. osvojila je Gran pri na Splitskom festivalu. Pesma Daj šta daš proglašena je najslušanijom za 2008. godinu.

Jelena Rozga
Foto: Facebook

Pesma Bižuterija ima 15 miliona pregleda na Youtube-u, što potvrđuje uspeh njenih pesama. Oskar popularnosti dobila je 2013. godine u Banjaluci za najbolju pevačicu u regionu.

Jelena Rozga
Foto: Facebook

Ova šarmantna pevačica bila je zaštitno lice automobilskog brenda Suzuki, pa se pojavila u reklamnoj kampanji na CNN-u. Ona je bila jedna od pet predstavnika iz celog sveta.

"Naučila sam da morate ganjati svoje snove i verovati u sebe. Uverena sam da kad nešto zaista želite, možete to na kraju i da dobijete", izjavila je tom prilikom. Njoj su se želje zaista ispunile.

Jelena Rozga
Foto: Facebook

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd