fbpx
Skip to main content
Sloboda Mićalović

Najlepša dama dana: Sloboda Mićalović

Foto: Facebook
Talenat, neverovatan šarm i ženstvenost nisu sve što našu glumicu krasi.

Tridesettrogodišnja glumica, poznata po ulogama u brojnim domaćim serijama, rođena je u Leskovcu. Glumu je upisala 1999. godine u Beogradu nakon bombardovanja. Iako su se njeni roditelji tome protivili, na studije je primljena iz prve. Bila je u klasi Predraga Bajčetića.

Sloboda Mićalović
Foto: Facebook

S obzirom na to da je ćerka glumca Dragana Mićalovića, ovaj posao je zavolela kao mala i radije prisustvovala probama nego druženju sa drugaricama.

Konkurisala je za ulogu Zone Zamfirove zajedno sa Katarinom Radivojević s kojom se družila za vreme studentskih dana. Zdravko Šotra je odlučio da joj dodeli ulogu Vaske po kojoj je postala poznata.

Sloboda Mićalović
Foto: Facebook

Poznata je po skromnosti i besprekornim manirima. U braku je sa Vojinom Ćetkovićem od 2010. godine sa kojima ima dve ćerke. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova u svetu glume.

Sloboda Mićalović
Foto: Facebook

Ulogu u seriji "Mješoviti brak" dobila je 2002. godine. Sa svojim sadašnjim suprugom igrala je u "Ranjenom orlu", nakon čega za glumačkog para dobija Ivana Bosiljčića u seriji "Nepobedivo srce".

Oskara popularnosti za glumicu godine dobila je 2010. godine. Svoje neobično ime, koje je želela da promeni, dobila je po Slobodi Trajković.

Sloboda Mićalović
Foto: Facebook

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd