fbpx
Skip to main content
Najlepša dama dana: Soši

Najlepša dama dana: Soši

Foto: Facebook
Žena-zmaj čija vatra pali muški svet!

Dvadesetosmogodišnja američko-francuska pevačica i tekstopisac rođena je u Parizu. Majka joj je model francusko-argentinsko-italijanskog porekla, a otac francusko-ruskog. Detinjstvo je provela u Los Anđelesu i Njujorku gde i sada živi. Muškarce je zaludela svojim izgledom, prelepim licem i tetovažama po rukama koje osvajaju.  Za nju kažu da je kombinacija lepotica Megan Foks i Anđeline Džoli.

Najlepša dama dana: Soši
Foto: Facebook

Sa petnaest godina počela je da peva po noćnim klubovima, a 2003. godine počinje da radi sa francuskim producentom Loneom. Iste godine potpisuje ugovor sa produkcijskom kućom Sony Music/Daylight. Od potpisivanja ugovora zanosna Soši je proputovala ceo svet kako bi promovisala prvi studijski album.

Najlepša dama dana: Soši
Foto: Facebook

Sarađivala je sa brojnim poznatim zvezdama od koji su Estelle, Walter Turbitt, Mark Ronson, Cool and Dre, Steve Kipner i drugi.  Napisala je pesmu "Strike the Match" za nemačku pop grupu Monrose, zatim "Appetite For Love" za belgijsku pevačicu Nataliju, i "Lost Cause" za alternativnog rok pevača Krisa Kornela.

Najlepša dama dana: Soši
Foto: Facebook

Najveću pažnju javnosti je skrenula kada je sarađivala sa američkim izvođačem i producentom Timbalandom. Zajedno sa njim i Neli Furtado izdala je singl "Morning After Dark", sa albuma "Shock Value II". Singlovi zanosne Soši "Dorothy" i "The Way I" se nalaze na zvaničnom popisu pesama za video igre FIFA 10 i FIFA 06. Više puta je proglašavana najlepšom Francuskinjom.

Najlepša dama dana: Soši
Foto: Facebook
+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
9 Beograd