fbpx
Skip to main content
Zorana Kostić Obradović

Najlepša dama dana: Zorana Kostić Obradović

Foto: Facebook
Ona je jedna od naših najpoznatijih manekenki. Poseduje neverovatan seksipil, dok njen razoran pogled retko koga ostavlja ravnodušnim.

Zorana je u svet mode veoma rano zakoračila. Sa svega 16. godina shvatila je da je moda njen životni poziv kada i počinje svoju karijeru u modnoj agenciji "Click". Vrlo brzo postaje jako uspešna u svom poslu, te započinje i internacionalnu karijeru radeći revije za najveća imena u svetu mode. 

Zorana Kostić Obradović
Foto: Facebook

Svojim šarmom i harizmom zrači u editorijalima koji se nalaze u većini svetski poznatih magazina poput Vogue-a, Elle-a i drugih. Posao kojim se bavi shvata jako profesionalno, što joj je i donelo najveći uspeh. Kaže da ukoliko se njime bavite aktivno, to ume da bude jako zahtevno i nezgodno, ali sa druge strane ukoliko volite ono što radite, barijere i poteškoće postaju manje bitne.

Zorana Kostić Obradović
Foto: Facebook

Pored revija prestižnih svetskih dizajnera na kojima je šetala, Zoranin perfektan i blistav ten doneo joj je i poslove u kampanjama brendova kao što su "L'Oreal", "Schwarzkopf", "Vella" i drugi.

Zorana Kostić Obradović
Foto: Facebook

Nedavno je debitovala i na filmu ulogom sirene u domaćem hororu ‘Mamula. Obožava svog psa. Svoje slobodne dane voli da provodi na plaži u debelom hladu, čitajući knjige. U braku je sa jednim od naših najpoznatijih fotografa - Mišom Obradovićem. 

Zorana Kostić Obradović  u Mamuli
Foto: Facebook

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd