fbpx
Skip to main content
navijači na dočeku fudbalera

NAŠE ŠAMPIONE DOČEKALI I U NOVOM SADU: Štrand eksplodirao!(VIDEO)

Foto: Tanjug/ilustracija
NOVI SAD - Svetske šampione, članove mlade reprezentacije Srbije koji nastupaju ili su nastupali za FK Vojvodina, Novosađani su sinoć dočekali na najlepšoj plaži na Dunavu, novosadskom Štrandu.

Program svečanog dočeka počeo je u 20 sati, a u njemu su učestvovali novosadski bendovi "Apsolutno romantično", Zorule i Amajlija, a braća Milinković-Savić, Vanja i Sergej, Srđan Babić, Mijat Gaćinović, Radovan Pankov i pomoćni trener Milan Kosanović, na binu su došli nešto posle 23 sata.

Kada su se pojavili, Štrand je "eksplodirao", počeo je veličanstven vatromet, upaljeno je na desetine baklji i gromoglasno se skandiralo "Šampioni, šampioni".

 

Svetski prvaci u fudbalu na Štrandu :D

Posted by RADIO SIGNAL on Monday, June 22, 2015

Očigledno iznenađeni ogromnim brojem ljudi koji je došao da ih pozdrave, fudbaleri su se kratko obratili i rekli da titula pripada srpskom narodu i da su je zasluženo osvojili na Novom Zelandu.

Pre mladih fudbalskih reprezentativaca, na binu na centralnom platou Štranda, burno pozdravljeni od prisutnih, izašli su i vaterpolisti reprezentaciji Srbije, koji nastupaju za VK Vojvodina, a koji su juče u Bakuu osvojili zlatnu medalju na prvim evropskim igrama.

Organizatori dočeka u Novom Sadu bili su grad Novi Sad, JKP Gradsko zelenilo i FK Vojvodina.

 

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd