fbpx
Skip to main content
Jegulja

NEĆETE VEROVATI ŠTA SU SVE LEKARI NAŠLI U LJUDSKOM TELU: Mislili su da je RAK PLUĆA, kad ono ŠIŠARKA

Foto: Profimedia
Primeri u nastavku jesu ekstremni slučajevi, ali su dokumentovani.

Verovatno je svima već poznato da se u ljudskom organizmu mogu nastaniti razna živa bića. Ali ovo možda još niste očekivali. Složićete se da je gadno kada progutate mušicu ili vidite pauka kako hoda po vama, ali to nije sve. Primeri koje vam u nastavku nudimo jesu ekstremni slučajevi, ali su dokumentovani.

ŽIVA RIBA U STOMAKU

Rađen je jedan dokumentarac o 14-ogodišnjem dečaku, koji živi na obali Amazona, u čijem su stomaku lekari pronašli živu ribu od 2.5 centimetra. Odjednom je počeo da oseća jake bolove u donjem delu stomaka, pa su lekari zaključili da je riba zalutala u dečakov mokraćni kanal dok je urinirao. Kandira ribe su inače poznate po tome, a najviše ih ima upravo u Amazonu.

povraćanje
Foto: Profimedia

ŠIŠARKA U PLUĆIMA

Muškarac (28) je odjednom počeo da oseća jak bol u drudima, iskašljavajući krv. Lekari su prvo dijagnostifikovali rak pluća, što je rendgen snimak i potvrdio. Pre same intervencije, uradili su mu biopsiju i imali su šta da vide – šišarku. Lekari pretpostavljaju da je čovek nekako udahnuo seme, a ono se u njegovim plućima vremenom razvilo u šišarku.

JEGULJA U REKTUMU

Jedan kineski kuvar (59) otišao je u bolnicu jer nije mogao da preživi jake bolove u stomaku i krvarenje u predelu rektuma. S početka, lekari su sumnjali na rak, pa su se i opredelili za eksplorativnu lapartomiju. Nakon što su ga otvorili, pronašli su azijsku jegulju dužine od 50 centimetara u njegovom rektumu. Sećajući se prošlih doživljaja, Kinez je ispričao da su mu na jednoj žurki prijatelji gurali jegulju u anus, misleći da je to dobra šala. 

SPERMA LIGNJE NA JEZIKU

U jednom od delova tog dokumentarnog filma, mogli ste videti ženu koja je uživala u lignjama, sve do jednog momenta. Na tren je osetila nešto neobično na svom jeziku. Bila je to vrećica spermatozoida tog glavonošca, koji su prodrli kroz vlažnu membranu njenog jezika, obraza i zubnog mesa.

Oni koji imaju "jak želudac", mogu pogledati i video. 

  

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
10 Beograd