fbpx
Skip to main content

NEMOJ DA DOLAZIŠ, UBILI SU TI TATU: Zašto je Živorad pucao na komšije?

Rekao geometrima: "Sada ću ja sve da regulišem", i pucao komšiji u slepoočnicu, a njegovu suprugu pogodio u rame.

Živorad Živković (68) iz Sopota hicem u slepoočnicu ubio je prvog kompiju Ljubomira Sladojevića (69). Ubica je pucao i na Ljubomirovu ženu Svetlanu, dok je bežala od njega, i pogodio je u rame.

Geometar očevidac

Svetlana je sa teškim povredama prevezena u Urgentni centar, a pomahnitali komšija ubrzo je uhapšen. Zločinu su prisustvovala i dva geometra koji su došli da reše dugogodišnji spor oko međe između komšija.

HOROR U SOPOTU: Živorad ubio komšiju, pa teško ranio komšinicu?!

-Ništa nije ukazivalo na tragediju. Obavili smo posao i sedeli smo. U jednom trenutku došao je Živorad i seo pored mene. Samo je rekao: "Sad ću sve da regulišem". Izvadio je pištolj koji mu je bio sakriven ispod pojasa, čini se tetejac i bez reči pucao Ljubomiru u glavu. Ljubomir mi je pao skoro na noge. Počeli smo da bežimo jer smo se plašili da će i nas poubijati. Čuli smo pucnje, nismo znali da li puca na nas, nismo se ni osvrtali - kaže jedan od geometara.

Prema njegovim rečima, bilo je sporno 70 kvadratnih metara, Sladojevići su hteli da podignu ogradu i to je, čini se, bio okidač za Živkovića, koji je inače u svađi sa još nekim komšijama.

UŽASNA TRAGEDIJA: "Sad ću ja sve da rešim!" - rekao je pre nego što je UBIO ujaka Olivera Dulića

Snaja brzo reagovala i spasila ukućane

Sreća u nesreći bila je, što je u tom trenutku u kući Sladojevića snaja brzo reagovala. Kada je čula pucanj, naslutila je šta se dešava i nije izlazila. Telefonom je obavestila muža i rekla da ne dolazi. Rekla mu je: "Nemoj da dolaziš, ubili su ti tatu". Poručila mu je da pokupi njihove tri maloletne ćerke iz škole i da ih ne dovodi kući jer komšija ubija sve redom zbog međe.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
20 Beograd