fbpx
Skip to main content
Stadion Partizana

Nikolić i Hareide: Lepo je što možemo da pomognemo

Foto: Profimedia
Treneri fudbalera Partizana i Malmea istakli su zadovoljstvo jer će prijateljskom utakmicom moći da pomognu žrtvama poplava i da se pripreme za predstojeću sezonu.

Treneri fudbalera Partizana i Malmea Marko Nikolić i Oge Hareide istakli su zadovoljstvo jer će prijateljskom utakmicom moći da pomognu žrtvama poplava i da se pripreme za predstojeću sezonu.

Utakmica će se igrati u petak od 20.45 na stadionu Partizana, a ulaznice će koštati 200 i 400 dinara.

- Igraćemo utakmicu za one ljude kojima je pomoć zaista potrebna, koji su veoma ugroženi. Sam susret će imati dva aspekta, humanitarni koji je najvažniji i drugi manje bitan u ovom trenutku, a to je provera pred predstojeću sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona. Susrećemo se sa veoma jakim protivnikom, ozbiljnom ekipom, šampionom švedske i to je jako lepa prilika da Partizanova publika ispuni stadion i da prisustvuje dobroj utakmici - rekao je Nikolić.

FK Partizan
Foto: MN press

Sa druge strane, trener gostujuće ekipe Malmea, Oge Hareide zahvalio se Partizanu na pozivu i istakao zadovoljstvo što će pomoć ugroženom stanovništvu moći da se prikupi na fudbalskom terenu.

- Zadovoljstvo nam je što na fudbalskom terenu možemo da prikupimo preko potrebnu pomoć ugroženom stanovništvu, ne samo u Srbiji, već na celom Balkanu. U Skandinaviji ima dosta ljudi sa Balkana i jako je lepo što na ovakav način možemo da održimo prijateljstvo. Bio sam pre 40 godina kao mlad igrač u Srbiji i jako sam srećan što ponovo imam priliku da dođem. Mi od fudbalera sa Balkana možemo mnogo toga da naučimo, šta više zovemo ih "evropskim Brazilcima" – rekao je trener Malmea.

Pre utakmice Partizana i Malmea, od 19.00 odigraće se revijalni susret, u kojem će, između ostalih, igrati Viktor Troicki, Savo Milošević, Miroslav Berić, Ljubinko Drulović i drugi.

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd