fbpx
Skip to main content
Ana Marija

NJENA PRIČA JE POTRESLA JAVNOST: Anamariji od DROGE UMRLI MAJKA, BRAT I SESTRA! (VIDEO)

Foto: Dailymotion printscreen/ by domace
Imala sam sedam godina kada su me odveli u dom, stalno sam maštala da budem sa porodicom.

Anamarija Džambasov pričala je u "Parovima" o tome kako je bilo odrastati u porodici narkomana i otići u dom za nezbrinutu decu sa samo sedam godina.

Anamarija je sa 18 godina ostala bez porodice. Otac, inače kriminalac, umro je kada je Anamarija imala samo dve godine, a majka, brat i sestra su bili narkomani i svo troje su umrli od droge. Ubrzo posle njihove smrti preminula joj je i baka, koja je imala povišen šećer. Sve to se desilo u razmaku od samo nekoliko meseci.

O tome kako se Ana Marija zaljubila u Gastoza pročitajte OVDE.

- Mama je često bila u zatvoru, policija nam je stalno dolazila u kuću. Inspektorke su me čuvale da joj ne bih pomagala u dilovanju droge, ali mama me nikad nije dovela u takvu situaciju. Imala sam samo sedam godina kada su je uhapsili a mene odveli u Dom. Tamo samo provela ukupno deset godina, ali išla sam povremeno u Zagreb da posećujem porodicu, svaki praznik sam provodila s njima. Stalno sam maštala o tome da ću, kad izađem iz Doma, konačno biti sa porodicom i taman kad sam to dočekala i postala punoletna - svi su umrli u razmaku od nekoliko meseci - pričala je Anamarija dok su je njeni cimeri nemo posmatrali.


Parovi 04.05.2016 - ANA MARIJA PRICA O SMRTI... by dnevnadozaklipova

- Sećam se i kad su ljudi dolazili kod nas da kupuju drogu, tada bih obično otišla da se igram u sobu. Ali meni je bilo zanimljivo da ih gledam dok sede u sobi i klate se gledajući u jednu tačku, nisam znala šta im je. I, možda zvuči smešno, ali volela sam da udišem miris marihuane koju su pušili. Tada nisam znala šta je to - bila je iskrena Anamarija.

Kada je ostala sama, Anamarija je pomišljala i da se ubije, ali je na sreću odustala od toga. Celo nasledstvo koje je dobila potrošila je na kocku i drogu, dok nije ostala švorc i bez krova nad glavom.

Na sreću, Anamarija je uspela da pobedi poroke, pa je za život zarađivala konobarisanjem.

- Kada sam shvatila da sam ostala bez ičega, našla sam posao u kafiću i od prvih para platila stan. Živela sam sa studentima i, malo po malo, uspela da se vratim u "normalu" - završila je priču hrvatska starleta.

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
baklava's picture

baklava

to je bio njihov izbro raskalasnog i zlolog zivota,a ona je dno dna,28 god ina ima?? to prvo i otac joj je umro a drugo sta d akazu deca bosne,srebrnice,vukovara,kosova cele ex yu????treba da se kurvaju kao ova drolja ??daj bre devojka je dno.

4 | 0

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd