Skip to main content
Saša Popović

Nova emisija Saše Popovića na Prvoj!

Foto: Facebook
Mnogo novina nas očekuje od jeseni u Grand produkciji i na Prvoj televiziji.

Saša Popović ne odustaje od posla voditelja. Iako je prekinuo saradnju sa televizijom Pink, direktor Grand produkcije sprema nešto novo. Sa novim medijskim partnerom, Tv Prvom je u pregovorima o novoj autorskoj emisiji, a nije "Narod pita".

Torta Grand - TV Prva
Foto: Facebook

"Planiram da radim autorsku emisiju koja će se emitovati na Prvoj, ali za sada ne mogu da otkrivam detalje. Razvijamo se u svakom pogledu i uskoro dovršavamo i treći studio u kome ćemo snimati nove emisije", izavio je Saša Popović.

Kako je i najavljivano, osim "Zvezda Granda" i Sašine emisije još jedan projekat će se emistovati na Prvoj srpskoj televiziji, ali o tome se još uvek ništa ne zna.

Podsetimo, Saša Popović i Lepa Brena su napravili glamurozno slavlje u pevačicinoj vili, povodom potpisivanja ugovora sa televizijom OBN i Prva. Proslavi su prisustvovale mnoge javne ličnosti, a čelnici ugovornih strana su obećali dobar i kvalitetan program.

Nekoliko dana kasnije sa emitovanjem je počela reklama – poziv za nove "Zvezde Granda", a emitovana je upravo na Prvoj.

Verujemo da ćemo na jesen imati mnogo toga novog da vidimo na programskoj šemi Prve srpske televizije, zajedno sa Sašom Popovićem i Grand produkcijom.

(Blic/Srbija Danas)

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
11 Beograd