fbpx
Skip to main content
Jelena Krsmanović

NOVA SAZNANJA O ZVERSKOM UBISTVU PEVAČICE! Jelena NIJE ubijena na mestu gde joj je telo pronađeno?!

Foto: Facebook/ Jeca Krsmanović in Memoriam
Ubica pevačice i dalje na slobodi.

Prema najnovijim teorijama o ubiustvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče - ona je ubijena zverski s leđa u šumi, a ne na mestu na kojem je njeno telo pronađeno.

- Ubica je posle zločina mrtvu Jelenu bacio u kanal. Mislio je na sve, pa je njeno telo kasnije prebacio u isti kanal, ali u naselju Crvenka, gde je i pronađeno - saznaje "Alo" od izvora bliskog istrazi.

- Na mestu gde je pronađeno Jelenino telo, istražitelji nisu pronašli velike tragove krvi, a ni borbe, što ukazuje da je ubijena na nekom drugom mestu, a moralo ih je biti zbog velikog broja udaraca koje je zadobila. Iako se neko potrudio da u neposrednoj blizini mesta ostavi njenu patiku i mobilni telefon, kako bi ispalo da ju tu neko sačekao, odvukao u šiblje pa usmrtio, verujemo da je zločin izvršen drugačije. Na mestu gde je pevačica bačena, borba je isfingirana. Zbog toga verujemo da je ubica sačekao Jelenu kod druge rampe, te se sa njom odvezao u šumu i ubio je, a potom njeno telo kasnije bacio u kanal gde je nađena - objašnjavao je sagovornik.

MINUT PRED BRUTALNO UBISTVO: Majka ubijene pevačice otkrila šta joj je rekla Jelena!

NEUTEŠNA ĆERKA POKOJNE JELENE: Moje mame još uvek nema, ali vratiće se, NEĆE ONA MENE DA OSTAVI!

Prema nazvaničnim saznanjima, obdukcijom je utvrđeno i da je voda pronađena u plućima ubijene pevačice, istog porekla kao ona u kanalu gde je njeno telo pronađeno.

Pročešljano 1.200 brojeva

Istraga nije tako jednastavna jer u danu kada je Jelena nestala, u neposrednoj blizini mesta bilo je više stotina ljudi koje je trebalo pronaći i saslušati. Takođe, bazne stanice su pokazale da je u neposrednoj blizini bilo oko1.200 korisnika mobilnih telefona, što šetača, što od meštana, pa je urađeno ukrštanje i filtriranje svih brojeva. 

- Dosadašnja istraga dovela je do indicija ko bi mogao da bude ubica i njegov pomagač, ali čeka se samo još nekoliko analiza kako bi se prikupili svi dokazi i onda će se ubica uskoro uhapsiti - rekao je sagovornik.

- Sama analiza ono malo vode iz Jeleninih pluća je pokazala da ona odgovara sastavu vode iz kanala, što ukazuje da je ubijena u blizini toka istog, pa namerno bačena na isto mesto kako bi se zavarao trag - dodaje izvor

Takođe, ističe se da postoji indicija i određeni tragovi koji ukazuju da se Jelena sa ubicom kojeg je poznavala odvezla kroz naselje Crvenku prema obilaznici, te da su zatim skrenuli ponovo ka kanalu u šumi, prešli mostić i tu se zaustavili, jer ima dosta skrovitih mesta.

SVEKRVA ZORICA OPET ODBILA POLIGRAF: Evo šta je odgovorila na pitanje: KO JE UBIO JELENU?

KRIMINOLOZI TVRDE: Marjanovići znaju ko je ubica, ali ga KRIJU JER GA SE PLAŠE!

Jelena Krsmanović
Foto: Srbija Danas

FRAPANTNA TEORIJA O JELENINOM UBISTVU: 3. aprila ubijena u 33. godini života - EVO NA ŠTA OVO UKAZUJE!

Postoje indicije da su se na jednom od tih mesta Jelena i njen ubica posvađali, što govori da je dobro poznavala svog ubicu. Nakon svađe, prema izveštaju obdukcije, utvrđeno je da je prvi udarac, a potom i više njih, Jeleni zadato u potiljak glave, što znači da je bila leđima okrenuta ubici i da nije očekivala napad. Njeno zapomaganje i nije mogao niko da čuje, jer se sve desilo na pustom mestu, a okolo su samo šuma, nasip i voda sa druge strane - rekao je sagovornik.

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
22 Beograd