fbpx
Skip to main content
Seks poze

NOVE POZE ZA NOVU GODINU: Da li ste probali bušilicu ili londonski most?

Foto: Youtube Printscreen
Ako vam je dosadilo da stalno vrtite iste seksualne poze, pogledajte ovaj urnebesni video, koji će vas sigurno inspirisati na eksperimentisanje. A saznaćete da laptop nije naziv samo kompjuterski uređaj...

Žena sedi na muškarcu u krevetu
Foto: Profimedia

Seks, koliko god sam po sebi bio uzbudljiv, vremenom može postati dosadan ako se ne uvode neke inovacije. To ne mora biti ništa drastično, dovoljno je čak i samo da nabacite neki seksi veš, umesto babskih gaća i pamučnih čarapa. A mogli bi i neku pozu da promenite, pošto dobra stara misionarska dosadi čak i samim misionarima. Možda vam to ne zvuči kao dobra ideja jer ste stidljivi ili su vam "ja na njoj, ona na meni" poze najveći domet, a možda nekad i neki seks otpozadi da uleti, ali samo na državne praznike, dok je oralni seks rezervisan samo za rođendane i godišnjice. Što možda i ima neke logike, po principu - kad je retko, biće slađe sledeći put. Mada u praksi to i ne šljaka baš tako. Vrlo je jednostavno, ako stalno jedete krompir kad-tad će vam se smučiti i poželećete sočnu, roštiljsku kobaju. 

A možda pripadate grupi ljudi koji koji stalno eksperimentišu i više ste presušili sa erotičnim idejama za bambusanje. E, pa ovaj snimak je onda kao stvoren za vas, pošto neku od ovih poza verovatno niste probali. Ili jeste, ali niste znali za njihov stručni naziv. Kao na primer, da li ste čuli da postoji seksualna poza pod imenom lazanja? Nisu ni ovi ljudi, koji su imali zadatak da samo na osnovu imena poze odglume kako bi ona trebalo da izgleda. Da mašta može svašta, još jednom je dokazano, pa pogledajte u kakve su smešne pozicije učesnici stavljali sebe i svoje partnere.

 

A onda i vi možete da isprobate neku, ili sve ove vragolije s svojim partnerom. Ali na pravilan način. Na slici možete da vidite kako ove poze treba da izgledaju, a iako su možda teže izvodljive, sigurno će toliko rasplamsati žar u vašoj vezi da će goreti narednih godinu dana. Uđite u 2015. godinu srećni i orgazmični, inspirisani ovim ludim, mada i te kako zapaljivim pozama.

Seks poze
Foto: SD/ilustracija

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd