Skip to main content
Jeep Renegade Hard Steel

Novi Jeep Renegade ima prikolicu a u njoj - TV i internet! (FOTO/VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen
Mali američki SUV sa neverovatnim multimedijalnim dodatkom.

Jeepov Renegade je odličan za jurcanje van puteva, ali ima jednu manu - premali je. Minijaturan kakav jeste, nije pogodan za pakovanje kamp opreme ili povećeg tovara. Jedino rešenje, pošto dimenzije nisu uvećane, bila bi prikolica.

Jeep Renegade Hard Steel
Foto: Youtube Printscreen

 

Na ovogodišnjem Ženevskom sajmu automobila američka firma predstavila je Jeep Renegade Hard Steel prototip koji nudi baš to - prikoličicu. Po rečima iz kompanije, ona bi mogla da se pojavi kao dodatna oprema ne samo za njihov model, već i za neke modele koje pravi Fiat (Jeep pripada Chrysleru koji sa italijanskom kućom tvori "Fiat-Krajsler automobile").

Jeep Renegade Hard Steel
Foto: Youtube Printscreen

 

Konceptni primerak je utemeljen na najokretnijem od svih renegada - Trailhawku (sokolu). Kao što mu ime kaže (Hard Steel - jaki čelik), spoljašnjica prototipa odiše čelikastom pojavom koja treba da ulije uverenje da je u pitanju auto jak kao stena. Posebice se ističu rešenja kao što su čeona rešetka, nosači na krovu, pokrivači na retrovizorima, felne od 16 cola, oplata koja prati ceo donji deo automobila. Za ugodnu vožnju po rogobatnim terenima tu su i ojačani branici, te kabaste BF Goodrich All Terrain gume.

Jeep Renegade Hard Steel
Foto: Youtube Printscreen

 

U kabini preovladava slična tematika. Boja napolju prisutna je i unutra, samo što umesto čelika dominira koža, obrađena tako da izgleda kao da je iznošena. Sivom bojom rađeni su prošiveni detalji, obloge vrata i Trailhawk logo u naslonima za glavu. 

Jeep Renegade Hard Steel
Foto: Youtube Printscreen

 

 A sad, malo o najočitijem delu Hard Steela - prikolici. U njoj se nalazi, ni manje ni više, veliki ekran koji reaguje na dodir. Preko njega se koristi infotejnment sistem automobila. Povezan sa paketom zvučnika, ekran, tj. cela prikolica pretvorena je u pravi mali zabavni centar. Još da neko može tokom vožnje da se zabavlja u njemu.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd