fbpx
Skip to main content
Spajdermen

Novi "Spajdermen" od 24. aprila u bioskopu

BEOGRAD - Novi film o čoveku-pauku "Čudesni Spider-Man 2" (3D), koji je svetsku premijeru imao sinoć u Londonu, naša publika videće u bioskopima od 24. aprila, najavio je danas distributer "Tak vižn".

Reditelj ove akcije, avanture i fantazije je Mark Veb, a glumci jedan od najpopularnijih parova - Ema Stoun i Endru Garfild, kao i Džejmi Foks, Den DeHan, Ris Ifans, Denis Liri.

Kako se navodi u najavi, oduvek smo znali da je najveća borba Spajdermena bila ona koju je vodio sa samim sobom: bitka između svakodnevnog života Pitera Parkera i dužnosti njegovog herojskog lika.

U novom filmu Piter (Garfild) će otkriti da najveći sukob tek predstoji. On uživa u letenju između solitera, pomaganju drugima i druženju sa Gven (Stoun), ali biti Spajdermen ima i svoju cenu, jer samo on može da zaštiti sugrađane od stravičnog nasilja koje preti da uništi Njujork.

Sa pojavom Elektra (Foks) on mora da se suoči sa neprijateljem daleko moćnijim od sebe. A kada mu se vrati stari prijatelj Hari Osborn (DeHan), Piter shvata da svi njegovi prijatelji imaju nešto zajedničko: OsKorp.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
14 Beograd