fbpx
Skip to main content
ruke

NUMEROLOGIJA: Izračunajte da li ste kompatibilni sa vašim partnerom

Foto: Profimedia
Sinastrija u astrologiji i uporedna numerološka kompatibilnost sa preciznošću određuju da li je naša veza uspešna ili će zahtevati određen napor u prevazilaženju konstantnih prepreka.
Broj 1

Sabiranjem svih brojeva datuma dve osobe dobijamo zajednički broj ili numerološku sinastriju. Primer: 6.5.1976 i 30.5.1983.  6+5+1+9+7+6+3+0+5+1+9+8+3=63 i 6+3=9

Ovde je muškarac taj koji mora preuzeti vodeću ulogu u partnerstvu, što uključuje inicijativu u bilo kom smislu. Veza može biti izazovna ukoliko partneri rade zajedno ili imaju iste poslovne ciljeve. Ovde problem može biti borba za prevlast. Neko mora biti popustljive naravi.

Broj 2

Ovde je ključno rešenje tolerancija i to na viokom nivou, ali obostrano. Prilično se napora mora uložiti u ovu vezu. Emocije su obostrane i ovo je sudbinski susret, ali obzirom da su oba partnera preosetljiva moraju naći kompromis. Neosporno je da ljubav postoji.

Broj 3

par
Foto: Profimedia

Ukoliko ne dozvole da drugi utiču na ovu vezu, ovaj par će ući u bračne odnose. Muškarac bi trebao da da prednost ženi. Ova veza ima prosperitet i podršku čitavog univerzuma.

Broj 4

Ovde je moguća veća razlika u godinama. Ipak, ove veze obično traju dugo i nije isključeno da neka nesreća spoji ove osobe. Muškarac vodi glavnu reč. Iako sa velikim poteškoćama, par opstaje ili u najmanju ruku dugo traju.

Broj 5

Nije isključena socijalna razlika među partnerima. Uzajamna podrška je ovde jako bitna. Postoji mogućnost seksualne nastranosti jednog od partnera.

Broj 6

Harmonična i mirna veza. Ponekad nedostaje dimamike, ali ako neko od partnera bude dovoljno kreativan i maštovit, ovo može biti veza o kakvoj mnogi sanjaju.

Broj 7

Vrlo burna i dinamična, uvek sklona iznenadnim događajima, ova veza je nestabilna. Emocije mogu biti jednostrane ili mestimične. Ovde je preljuba obavezno prisutna i ova je veza kratkog veka.

Raskid
Foto: Profimedia
Broj 8

Radi se o karmičkoj vezi i dugu iz prošlog života koji jedan od partnera treba da isplati. Ipak, ova se veza teško prekida. Partneri ne mogu uticati na tok događaja.

Broj 9

Nedostatak pažnje i ljubavi, ovde se jedan partner više daje i svako radi po svome. Moguće da su partneri geografski udaljenji ili potiču iz različitih sredina.

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd