fbpx
Skip to main content
Spaljivanje

NOVI UŽAS ISLAMSKE DRŽAVE: Javno SPALILI 19 ŽENA jer su odbile seks s džihadistima

Foto: Youtube Printscreen
Džihadisti Islamske države (IS) javno su pogubili 19 kurdskih žena tako što su ih spalili u gvozdenim kavezima na jednom od gradskih trgova u Mosulu.

Prema izjavama svedoka, žene su pripadnice Jezida, kurdske manjine, a pogubljene su u četvrtak u Mosulu, uporištu džihadista u Iraku jer nisu pristale da budu seksualne robinje, javile su kurdske agencije.

- One su kažnjene jer su odbile da imaju odnose sa teroristima IS-a - rekao je lokalni aktivista Abdulah el Mala za agenciju ARA, dodajući da su stotine ljudi bili svedoci ove brutalnosti, ali da niko ništa nije mogao da učini.

Da li se ISPUNJAVA Alijin san da Bosna i Hercegovina postane Islamska država?!

IS, kao i ostale terorističke organizacije locirane u Iraku, Siriji i Libiji, pridržavaju se onoga u šta veruju da je čista verzija islama. Oni svoje zločine, uključujući i brutalne oblike izvršavanja smrtne kazne, pravdaju religijom.

Sunitski muslimani koji žive na teritorijama pod njihovom kontrolom prisiljeni su da žive po njihovim pravila, u suprotnom su proterani ili pobijeni. Pripadnici etničkih i verskih manjina su posebno progonjeni, među njima su i Jezidi.

RATNA PRIČA KOJA JE OBIŠLA SVET: Da li je ovo NAJPOTRESNIJI susret psa i vojnika IKADA?! (VIDEO)

Hiljade kurdskih žena koje je IS zarobio primorane su da postanu seksualne robinje. One koje su uspele da pobegnu pričale su da ih teroristi siluju, sa njima trguju, i maltretiraju ih i na druge načine.

Rukovodstvo džihadista štampa čak i priručnike za svoje pristalice u kojima su uputstva šta treba raditi sa zarobljenicima.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd