fbpx
Skip to main content
Jelena

ODUSTAJE, NE MOŽE VIŠE - Jelena Karleuša: Nemam volje da snimam išta novo!

Foto: Srbija Danas
Mnogi su pevačicino današnje obraćanje javnosti protumačili kao oproštaj od muzičke karijere.

Pop diva Jelena Karleuša jutros je na svom Facebook profilu postavila tekst koje je mnoge šokirao. Jelena je nagovestila da bi mogla da prestane da snima novu muziku, što su mnogi protumačili kao njeno odustajanje da se bori sa onima koji je ne vole.

Uz video sa svog koncerta na Ušću 2013. godine, pevačica je napisala:

- U Srbiji, a i u regionu, ne postoji umetnik koji je više ulagao u karijeru, umetnik koji je imao produkcijski bolje koncerte, spotove, albume, nastupe, multimedije... od mene. Takođe, ne postoji umetnik koji se više trudio da publici pruži samo najbolje, da pomera granice, stvara trendove, donosi svet... od mene. Svaki sekund, svaki frejm mog rada je ono što može sa ponosom da se pokaže svetu. Sve što sam uradila pre 3, 5, 10 godina - i dalje na ovim prostorima niko nije dotakao. U svakom smislu. Jedini sam pop izvođač sa ovih prostora koga čitav svet - zna. I poštuje. Piše, hvali, zove... Ali... Ne postoji ni osoba, žena, umetnik koji je više omalovažavan, vređan, napadan, saplitan, zabranjivan. Meni je Srbija nanela mnogo mržnje i zla. I sada ja opet treba, na svu tu mržnju, da nastavim da ulažem i stvaram, pravim nove pesme, albume i koncerte. Da bih opet preživljavala linč i nepoštovanje od strane bagre i nesrećnih plaćenih kreatura...? - izrazila je svoje nezadovoljsto i razočaranost popularna JK, te je zaključila:

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

- Mene je Srbija ubila mržnjom. Moju volju i moju želju.

Fanovi su malo potom krenuli sa komentarima podrške, moleći je da nastavi sa karijerom zbog onih koji vole da je slušaju. Posle par sati, Jelena je obrisala tekst, a potom je postavila pesmu "Isto je", Željka Joksimovića, što su neki, opet, protumačili kao potvrdu onoga što je napisala jutros.

Šta je to Jelena Karleuša juče stavila na stopala, pa se tako uslikala za fanove, pogledajte OVDE. JK je nedavno postavila niz fotografija na kojima TRLJA GUZU o staklo - više o tome pronaćićete OVDE.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd