0
Skip to main content
Boginja

ONI SU OBELEŽILI MUNDIJAL: Najbolji i najgori tim!

Foto: Profimedia
Gotovo tadicionalno sastavljen je idealan ali i gubitnički tim. Logično u idealnom timu najviše je reprezentativaca Nemačke, dok u gubitničkom timu prednjače reprezentativci Španije i Brazila.

Sada kada je Svetsko prvenstvo u Brazilu i definitivno završeno vreme je da se podvuče crta i da se sumira sve što je učinjeno. Najviše pohvala,naravno, ide na račun reprezentacije Nemačke, dok sa druge strane neke od reprezentacija od kojih se očekivalo mnogo više u potpunosti su podbacile.

Upravo iz tog razloga, gotovo tadicionalno sastavljen je idealan ali i najgori tim Mundijala. Logično u idealnom timu najviše je reprezentativaca Nemačke, dok u gubitničkom timu prednjače reprezentativci Španije i Brazila.

IDEALNIH JEDANAEST: Nojer (Nemačka), Lam (Nemačka), Gonzales (Kostarika), Humels (Nemačka), Blind (Holandija), Maskerano (Argentina), Švajnštajger (Nemačka), Roben (Holandija), Nejmar (Brazil), Rodrigez (Kolumbija), Miler (Nemačka).

NAJGORIH JEDANAEST: Kasiljas (Španija), Pepe (Portugal), Pike (Španija), Luiz (Brazil), Valensija (Ekvador), Paulinjo (Brazil), Palasio (Honduras), Azar (Belgija), Suarez (Urugvaj), Fred (Brazil), Košta (Španija).

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD mundobasket 2019

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd