fbpx 0
Skip to main content
Boginja

ONI SU OBELEŽILI MUNDIJAL: Najbolji i najgori tim!

Foto: Profimedia
Gotovo tadicionalno sastavljen je idealan ali i gubitnički tim. Logično u idealnom timu najviše je reprezentativaca Nemačke, dok u gubitničkom timu prednjače reprezentativci Španije i Brazila.

Sada kada je Svetsko prvenstvo u Brazilu i definitivno završeno vreme je da se podvuče crta i da se sumira sve što je učinjeno. Najviše pohvala,naravno, ide na račun reprezentacije Nemačke, dok sa druge strane neke od reprezentacija od kojih se očekivalo mnogo više u potpunosti su podbacile.

Upravo iz tog razloga, gotovo tadicionalno sastavljen je idealan ali i najgori tim Mundijala. Logično u idealnom timu najviše je reprezentativaca Nemačke, dok u gubitničkom timu prednjače reprezentativci Španije i Brazila.

IDEALNIH JEDANAEST: Nojer (Nemačka), Lam (Nemačka), Gonzales (Kostarika), Humels (Nemačka), Blind (Holandija), Maskerano (Argentina), Švajnštajger (Nemačka), Roben (Holandija), Nejmar (Brazil), Rodrigez (Kolumbija), Miler (Nemačka).

NAJGORIH JEDANAEST: Kasiljas (Španija), Pepe (Portugal), Pike (Španija), Luiz (Brazil), Valensija (Ekvador), Paulinjo (Brazil), Palasio (Honduras), Azar (Belgija), Suarez (Urugvaj), Fred (Brazil), Košta (Španija).

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd