Skip to main content
Miljana Kulić

POPUT PSIHOPATE: Miljana UHODILA i PRETILA Zvezdama Granda?

Foto: Youtube Printscreen/Maldivi - TV HAPPY
Koliko je bila navalentna, govori čijenica da je policija morala da reaguje.

Samo što je ušla u rijaliti "Maldivi", Miljana Kulić je pokazala koga ne simpatiše, kao i da nema dlake na jeziku. Neprosredno ped ulazak u rijaliti ona je izjavila da voli da peva i igra, a isto tako je slaba i na pevače. Miljana je poznata pojedinim Zvezdama Granda, jer je neke od njih proganjala.

Ona je Darku Laziću, Mišelu Gvozdenoviću, Milanu Mitroviću, Slobi Vasiću i Dušanu Svilaru pravila haos u životu, kada ih je proganjala i uznemiravala, zbog čega su je oni prijavili policiji. Kako prenosi domaća štampa, Kulovićeva je opsednuta Zvezdama Granda, kao i ostalim pevačima. Kada bi došla do nečijeg broja, ne bi se stidela da pošalje poruku, a jedno vreme je uznemiravala Žiku Jakšića i Sašu Popovića.

Kako bi napakostila Žiki, ona je pozvala operatera kome se predstavila kao Jakšićeva sekretarica i zahtevala od njih da mu blokiraju broj. Porodici Dušana Svilara je noću lupala na vrata, mnogima je pretila samoubistvom ukoliko ne budu sa njom, kao i da će ih optužiti za silovanje. Sloba Vasić nije želeo da komentariše ovaj slučaj, jer kako kaže neće da joj daje na značaju, dok je Milan Mitrović osuo po Miljani.

- Ona je idiot za lečenje, psihički je obolela. Ne znam kako su je pustili u rijaliti. Plašio sam se njenih dela, ali obavestio sam nadležne organe kao i ostalih 166 zvezda. Sa mene je prešla na Mišel Gvozdenovića. - ističe pevač.

Mišel je potvrdio da ga je učesnica "Maldiva" uhodila i da mu je to bio užasan period života.

- Teško ovima iz rijalitija. Nemam nameru da idem tamo da pevam. To je strašno - kaže Mišel.

MIljana nije bila slaba samo na Zvezde Granda, dopadao joj se i Saša Kovačević. Pred svima ga je jurila, cmakala i uvaljivala mu se u separe. Izmislila je čak i da je imala seks sa njim u bekstejdžu.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd